Talmácsi Gábor ismét szingli: Szakított modell barátnőjével

modell szingli Talmácsi Gergő szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő hír látott napvilágot: állítólag egy rejtélyes szőke nővel látták Talmácsi Gábort. A páros az Uzsoki Utcai Kórház szülészeti osztályán bukkant fel. Mindez azért is érdekes, mert a motoros nemrég szakított modell barátnőjével.

"A párommal vártunk az orvosra, amikor a folyosón felbukkant Talmácsi Gábor és egy szőke, harminc körüli nő. A rendelő előtt ültek le, majd türelmesen vártak a sorukra. Ezt követően jött ki egy orvos, és kérte a szőke hölgyet, akit Szilvinek szólított, menjen vele. Meglepődtem, mert úgy tudtam, Gábor egy fiatal, barna modell-lánnyal jár évek óta. Láthatóan izgatottak voltak, azt beszéltük, hogy biztos babaügyben járnak a kórházban" - mesélte a Bors magazin egyik olvasója.

Kocsó Mónika és Talmácsi Gábor Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Talmácsi baráti körét is meglepte a hír, többen azt állították, hogy a szőke hölgy Gábor volt párja lehet,

akivel még Kócsó Mónika előtt járt.

A lap elérte a motorost, aki csak annyit fűzött hozzá, hogy babáról szó sincs, valamint, hogy a magánéletéről nem szokott beszélni.

Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző Fotó: Polyak Attila - Origo

Mindenesetre volt párja, Mónika Facebook oldalán megjelent egy poszt, miszerint kiadó lakást keres. A modell azt is elárulta a lapnak, hogy Gáborral már nincsenek együtt. Egy barátnője annyit fűzött a történtekhez, hogy

Mónikának fogalma sincs arról, hogy miért váltak el az útjaik.

"Körülbelül egy hónapja szakított vele Gábor, nem közölte, hogy miért. Azóta sem adott neki egyenes, férfias magyarázatot. Ezzel a Szilvi nevű nővel korábban is látták már a motorost kávézni, igaz, Mónikának akkor sem szólt senki erről" - szögezte le a forrás.

A klitorisz alá fecskendezett vér a tuti orgazmus titka (18+)http://www.life.hu/intim/20160711-noi-kisokos-igy-kenyeztesd-a-csiklot-a-tuti-orgazmusert.htmlA garantált orgazmus elérésével kecsegtet egy új eljárás, ami elsőre inkább bizarrnak tűnik, mintsem ígéretesnek. IntimOrigoAkkora tömeg gyűlt össze, hogy le kellett fújni az első VR pornófesztivált (18+)http://www.life.hu/intim/20160704-akkora-tomeg-gyult-ossze-hogy-le-kellett-fujni-az-elso-vr-pornofesztivalt.htmlTokióban rendezték meg a világ első VR pornófesztiválját, az Adult VR Festát, ahol a szexuális kiegészítők, a pornó és a virtuális valóság kapcsolata volt a főszerepben. A rendezvényre olyan sokan érkeztek, hogy az már irányíthatatlan volt és balesetveszélyes, ezért le kellett fújni a fesztivált. IntimOrigoVérontás, többszörös orgazmus és fogyás - Mindezt a piócáknak hálahttp://www.life.hu/intim/20160704-tobbszoros-orgazmus-fogyas-mindezt-pedig-a-piocaknak-hala.htmlTörténetünk főszereplője, a 48 éves Aleksandra váltig állítja, hogy a piócáknak köszönhetően búcsúzhatott el a súlyfeleslegétől, és üdvözölhette az életében a többszörös orgazmust. IntimOrigoSokkoló videó! Durva szexorgiába fulladt a turisták mulatsága (18+)http://www.life.hu/intim/20160630-durva-szexorgiaba-fulladt-a-turistak-mulatsaga.htmlRemek hajókázós bulinak indult, ám elég durva szexorgia lett a vége annak a túrának, ami az egész virtuális világot felháborodással töltötte el. A kérdés már csak az, vajon ki érezte úgy, hogy ezt a nem mindennapi túlfűtött eseményt az egész világgal meg kell osztania? Intim--Megdöbbentő! A legtöbb nő akkor jut el a csúcsra, ha a hátsó ajtón kopogtatnakhttp://www.life.hu/intim/20160627-megdobbento-de-a-legtobb-no-akkor-er-el-a-csucsra-ha-a-hatso-ajton-kopogtatunk.htmlAkad, akinek az anális kalandozás a szex legizgalmasabb területe, mások félnek tőle, vagy ismeretlenül is elutasítják, ennek ellenére egy új kutatás szerint a nők 94 százaléka anális szex közben jut el leggyorsabban az orgazmusig. IntimThinkstockMi történhet a pasiddal, ha sokáig nem szexeltek? (18+)http://www.life.hu/intim/20160627-ez-tortenhet-a-pasiddal-ha-nem-szexeltek.htmlNaná, hogy pont akkor hancúrozna, amikor én már rég szunyókálnék - gondolják sokan, majd a következő pillanatban azon kapják magunkat, hogy már régóta nem szeretkeztek a kedvesükkel. De milyen hatással van a szexmentesség a férfiakra? IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.