Lapinformációk szerint a Harry Potter-filmek akkor még csak 11 éves sztárját, a Hermione Grangert alakító Emma Watsont akarta feleségül venni Michael­ Jackson.

Legalábbis ezt állítja az ötvenévesen, altató-túladagolásban elhunyt popsztár egykori orvosa, Conrad Murray, aki két évet tölt börtönben a zenész halála miatt. Jackót pedig egy most megjelent könyvben vádolja - írja a Daily Mail. Úgy tudni, a férfi nem a pénzért írta meg a sztorit, hanem hogy teljesítse az énekes végakaratát...

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Sokkoló a pedofíliával és kiskorú megrontásával több ízben meggyanúsított, sőt egy alkalommal meg is vádolt énekes némiképp perverznek tűnő vonzalma a gyerekszínésznő iránt. Emma Watson mindössze 11 éves volt, amikor 2001-ben eljátszotta a világsikerű regény egyik főszerepét. Jacko a filmben látta először Emmát, akinek szabályosan a megszállottjává vált - legalábbis ezt állítja Murray.

"Jacko először egy barátja 12 éves lányát szemelte ki feleségnek, akit még ötévesként ismert meg" - áll a könyvben.

Forrás: AFP

"De miután meglátta Emma Watsont, ő lett a rajongásának tárgya, még egy életnagyságú, kartonra ragasztott fotó is állt róla a szobájában."