Görgényi Fruzsina Vastag Csaba szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alakul a szerelem Vastag Csaba és kolléganője között - legalábbis munkatársaik szerint ez egyértelműen látszik. Az énekes a színpadon ismerkedett meg leendő párjával, először a Grease-ben alkottak szerelmespárt.

Hosszú kapcsolata volt Vastag Csabának, de végül mégis szakítás lett a vége. 16 év után mentek szét kedvesével, aki szinte soha nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Csaba azóta sem beszél magánéletéről, ismerősei azonban szívesen nyilatkoznak, főként, ha boldogságról van szó.

Forrás: Facebook/Vastag Csaba

Állítólag Csaba és kolléganője, Görgényi Fruzsina nagyon összemelegedtek a próbák alatt. "A Grease próbái már tavaly megkezdődtek, vagyis Csaba és Fruzsina már jó ideje ismerik egymást, de csak azt követően kezdtek összemelegedni, hogy Csaba szingli lett. Naponta találkoztak, ráadásul szerelmespárt alakítanak a színpadon, így idővel egyre közelebb kerültek egymáshoz" - nyilatkozta az informátor a hot! Magazinnak, aki azt is elmondta, a társulatban nyílt titoknak számít, hogy közelednek egymáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.