Vastag Csaba és kolléganője: a színpadon igazi csókok csattantak

Forrás: Facebook/Vastag Csaba -
Görgényi Fruzsina csók Vastag Csaba szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba ritkán nyilatkozik magánéletéről, szakításának hírét sem kommentálta, így az új szerelemről sem beszél szívesen, de a kollégái mind szurkoltak Görgényi Fruzsinának és Csabának, hogy összejöjjenek.

Nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatuk, ami akkor még csak a munkáról szólt. A Grease musicalben együtt szerepelnek, ám előtte soha nem találkozott Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina. A színésznő már a castingon érezte, hogy passzolnak.

Forrás: Facebook/Vastag Csaba

"Már a castingon éreztem, hogy milyen jól passzolunk egymáshoz,

vele volt a legjobb táncolni. Ráadásul Csabinak mindenhez van hozzáfűznivalója, amit szeretek benne" - idézte Görgényi Fruzsina interjúját a Best. Csabi pedig korábban azt is elismerte, elcsattant köztük a színpadon egy-egy igazi csók.

"A próba hevében olykor megtörténik, hogy szenvedélyesebb egy csók,

de ebből egyikünk sem csinált problémát" - mondta az énekes. A lap szerint ekkor már minden kolléga nekik szurkolt, hiszen mindketten társat kerestek. Egyelőre még nagyon friss a kapcsolatuk, ezért nem akarnak a nyilvánosság elé állni, de a barátaik és a munkatársaik drukkolnak értük.

Amikor a szexszel próbálsz megoldani valami olyasmit, ami már nincs ishttp://www.life.hu/intim/20160728-pilat-gabor-mikor-a-szexszel-probalsz-megoldani-valami-olyasmit-ami-mar-nincs-is.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--Tóth Vera kapcsolata is válságban van?http://www.life.hu/intim/20160729-toth-vera-kapcsolata-is-valsagban-van-szerelmet-allitolag-tarskereson-talaltak-meg-nagyon-osszetort.htmlSok csalódás után talált rá a boldogság Verára néhány évvel ezelőtt, azonban most az a hír járja, hogy az ő kapcsolatuk is válságba került. Állítólag szerelmét megtalálták egy társkeresőn, ami érthető módon nagyon megrázta az énekesnőt. IntimOrigoAmikor a szexszel próbálsz megoldani valami olyasmit, ami már nincs ishttp://www.life.hu/intim/20160728-pilat-gabor-mikor-a-szexszel-probalsz-megoldani-valami-olyasmit-ami-mar-nincs-is.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--Egy szeretői viszony kialakulásához két ember kell – Vagy inkább három?http://www.life.hu/intim/20160727-mgcsalas-es-hutlenseg-avagy-ezert-fekszik-le-a-masik-no-a-ferjeddel.htmlHa voltál valaha elszenvedője megcsalásnak, akkor biztosan te is elképzelted már ezerszer, ki lehet az a bizonyos harmadik. Egy utolsó, sunyi és aljas némber, egy kalandvágyó céda és egy erkölcsi nulla, aki lelkiismeret-furdalás nélkül bújik ágyba azokkal a férfiakkal, akik kapcsolatban élnek. Intim--Íme, Hevesi Kriszta szakpszichológus őszinte véleménye a fesztiválszexrőlhttp://www.life.hu/intim/20160728-hevesi-kriszta-velemenye-ezt-gondolja-a-szakpszichologus-a-fesztivalszexrol.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a népszerű magyar szakpszichológust faggatta a fesztiválok, és a laza párkapcsolatok világáról. Intim--Lindsay Lohan édesapja nagyon aggódik a lányáérthttp://www.life.hu/intim/20160728-lindsay-lohan-es-igor-tarabaszov-kapcsolata-valsagban-lindsay-edesapja-aggodik-lanyaert.htmlAz már biztos, hogy Lindsay Lohan és milliárdos vőlegénye között nincs minden rendben. Legutóbb a rendőrök rúgták rájuk az ajtót a szomszédok bejelentése nyomán, mivel állítólag Lindsay egész éjjel sikoltozott. Az édesapja is aggódik lányáért. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.