Vastag Csaba ritkán nyilatkozik magánéletéről, szakításának hírét sem kommentálta, így az új szerelemről sem beszél szívesen, de a kollégái mind szurkoltak Görgényi Fruzsinának és Csabának, hogy összejöjjenek.

Nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatuk, ami akkor még csak a munkáról szólt. A Grease musicalben együtt szerepelnek, ám előtte soha nem találkozott Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina. A színésznő már a castingon érezte, hogy passzolnak.

Forrás: Facebook/Vastag Csaba

"Már a castingon éreztem, hogy milyen jól passzolunk egymáshoz, vele volt a legjobb táncolni. Ráadásul Csabinak mindenhez van hozzáfűznivalója, amit szeretek benne" - idézte Görgényi Fruzsina interjúját a Best. Csabi pedig korábban azt is elismerte, elcsattant köztük a színpadon egy-egy igazi csók. "A próba hevében olykor megtörténik, hogy szenvedélyesebb egy csók, de ebből egyikünk sem csinált problémát" - mondta az énekes. A lap szerint ekkor már minden kolléga nekik szurkolt, hiszen mindketten társat kerestek. Egyelőre még nagyon friss a kapcsolatuk, ezért nem akarnak a nyilvánosság elé állni, de a barátaik és a munkatársaik drukkolnak értük.