Kulcsár Edina és szerelme már évek óta ismerték egymást, de csak sokára jött el az a pillanat, amikor mindketten rájöttek, hogy ami köztük van, az sokkal több, mint barátság.

Évek óta barátok voltak már, de sokáig nem fordult meg egyikük fejében sem, hogy máshogy is közeledjenek egymáshoz. Azonban volt egy olyan pillanat, amikor mindketten rájöttek, nem bírják már fenntartani a barátságukat, ugyanis, ami köztük van az jóval több annál.

Forrás: Life.hu

Edina szerelme, Andris mesélte el azt a meghatározó momentumot, amikor rájött, hogy ő többet érez Edina iránt. "Edina megmutatta a naptárát. Néztem a januárt, úristen, de gyönyörű! A februárt, atyaúristen, de gyönyörű!... amikor az áprilishoz értem, elöntött a forróság, nem bírtam magammal, le kellett tennem a naptárt" - mondta el a történetet Andris a Borsnak, amire Edina is hasonlóképpen emlékezik. "Arra a pillanatra emlékszem, amikor megértettem, hogy ez több mint barátság. András a képeimet lapozgatta, aztán egyszer csak ledobta és azt mondta: ő ezt nem nézi tovább! Miért nézek ki ilyen jól!? Akkor megfordult a fejemben: több is lehet ebből? Aztán egyszer csak ez lett! Régi ismeretség a miénk, pontosan tudom, hogy ő magamért szeret, nem más dolgok vezérlik" - szögezte le Edina.