Sokak szerint akinek karrierje meredeken ível felfelé, az magánéleti problémákkal küzd, és igaz ez fordítva is. Rúzsa Magdi azonban rácáfolt a közhiedelmekre, hiszen a rengeteg fellépése mellett, elmondhatja magáról, hogy boldog párkapcsolatban él.

"Sokan mondják, hogy a szakmai elismerések mögött sok magánéleti lemondás, esetleg kudarc áll. Én azt mondom, minden szakmában van lemondás, csak tudni kell jól kezelni és okosan sakkozni. Én ezt at utat választottam. Nem volt nehéz megtalálni a társat, aki megérti, mivel jár a hivatásom: a sors küldte, mert kértem" - mondta az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy ha két ember szereti egymást,

mindent lehet kezelni. 

Fotó: Polyak Attila/Origo

"Így aztán nem sok magánéleti lemondással jár a hivatásom, annyi a különbség, hogy nem hétvégén tartunk romantikus vacsorákat, hanem hét közben" - mesélte Rúzsa Magdi a Best Magazinnak.

Kínos! Rúzsa Magdi rettentő kellemetlen helyzetbe került
Az énekeső és párja egyelőre nem tudják, hogy idén hol nyaralnak majd. Magdi felelevenített egy élményt, amin ma már nevet, de akkor borzasztó mérges volt. A teljes cikket itt elolvashatod!