Hatalmas melleinek köszönheti népszerűségét a brit valóságshow sztárja, Jemma Lucy

mellek valóságshow show tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ex on the Beach sztárja, Jemma Lucy egy meglehetősen merész képpel rukkolt elő az Instagram-oldalán, természetesen a rajongói nagy örömére.

Az MTV-n futó Ex on the Beach, szabad fordításban Exek a parton reality híres arról, hogy érdekes karaktereket vonultat fel, persze most sincs ez másképp Jemma Lucy személyében. Egyébként a forgatókönyv szerint szingli nőket és férfiakat küldenek a Thaiföldre, remélve, hogy ott rájuk találhat a szerelem, ám

az eseményekbe néha bekavar egy-egy ex.

A műsor egyik feltörekvő üdvöskéje Jemma Lucy, aki úgy tűnik nagy karrert futott be óriási melleinek és tökéletes alakjának köszönhetően.

Forrás: Instagram

Mariah Carey huncut melle kicsusszant a ruhájából

A mély kivágású ruháknál szinte borítékolható, hogy villantás történik. Az énekesnő Párizsban tette meg mindenkinek azt a szívességet, hogy nem öltözött fel szolidan. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.