Dobó Kata fotó színésznő ruha villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen láthattuk a színésznőt ilyen szexinek. Most újra megmutatta milyen dögös is tud lenni.

Dobó Kata közel húsz éve, A miniszter félrelép című filmben tűnt fel először fehérneműben, a szexi vörös színésznőt pedig azonnal megjegyezte mindenki magának. A sztár nemrég keresztelőn járt, ahová egy rózsaszín, kissé sokat mutató ruhát sikerült választania: ezen a fotón úgy tűnik, mintha tisztán kivehetőek lennének Kata mellbimbói. Mi tagadás, tényleg nagyon szexi a színésznő, és akkor még nem is beszéltünk arról a csábító tekintetről!

Dobó Kata (@katadobo) által közzétett fénykép,

Hatalmas melleinek köszönheti népszerűségét a brit valóságshow sztárja, Jemma Lucy http://www.life.hu/intim/20160806-a-brit-valosagshow-sztarja-jemma-lucy-keblei-irigylesremeltoak.htmlAz Ex on the Beach sztárja, Jemma Lucy egy meglehetősen merész képpel rukkolt elő az Instagram-oldalán, természetesen a rajongói nagy örömére. IntimOrigoA Karib-tenger kalóza: Orlando Bloom anyaszült meztelenül csónakázik Katy Perryvel (18+)http://www.life.hu/intim/20160804-orlando-bloom-szinesz-meztelenul-csonakazott-katy-perry-enekessel.htmlHa eddig valaki még kételkedett volna, hogy a színész és az énekesnő egy párt alkotnak, akkor nekik a következő képeket érdemes meglesniük. IntimAFPVégre megtudjuk, hogyan jött össze Alica Vikander és Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/intim/20160802-alicia-vikander-es-michael-fassbander-igy-lett-egy-par.htmlMostanág mindketten ott vannak Hollywood legkeresettebb színészei között, ám végre megtudhatjuk, hogyan is jött össze a két sztár. Intim--Micsoda csók! Gisele Bündchen romantikus képpel köszöntötte szülinapos férjéthttp://www.life.hu/intim/20160803-gisele-bundchen-ferje-tom-brady-szulinapjan-egy-romantikus-kepet-posztolt.htmlAz álompár sajnos nem lehetett együtt a nagy napon. IntimOrigoA katolikus főiskolán dolgozó anya szexmunkából él (18+)http://www.life.hu/intim/20160802-az-alfoldi-katolikus-foiskolan-dolgozo-anya-szexmunkabol-is-el.htmlSzexuális szolgáltatásokat hirdet az interneten álnéven az anyuka, aki eközben egy dél-alföldi katolikus főiskola dolgozója is. IntimThinkstockKulcsár Edinának a naptára hozta el a szerelmethttp://www.life.hu/intim/20160801-kulcsar-edinanak-naptara-hozta-el-a-szerelmet-amikor-andras-meglatta-kepeit-rajott-hogy-tobb-van.htmlKulcsár Edina és szerelme már évek óta ismerték egymást, de csak sokára jött el az a pillanat, amikor mindketten rájöttek, hogy ami köztük van, az sokkal több, mint barátság. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.