Hajdú Péter és Sarka Kata közös képe kiakasztotta a rajongókat

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata kép komment Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi nyaraláson, távol a város zajától próbálja megoldani Sarka Kata és Hajdú Péter a kapcsolatuk válságát, amit egy közös fotóval tudattak a rajongókkal. Követőikben vegyes érzelmeket váltott ki a kép: van, aki ujjong, van, aki dühöng.

Mosolygós közös képpel köszöntek be a közösségi oldalon, Hajdú Péter és Sarka Kata így tudatták rajongóikkal, elutaznak kettesben.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

A rajongóik azonban vegyes érzelmekkel fogadták a közös szelfit, ugyanis sokan úgy érzik, hogy nincs is köztük semmi probléma, csak műbalhé volt az egész.

"Mit meg nem tesznek emberek, hogy még véletlen se maradjanak kicsit ki a közéletből"

– írta az egyik kommentelő, aki nem volt egyedül a véleményével. "Nem bírják ki, hogy ne olvassanak magukról, és azt se tudják elfogadni ha nem róluk csámcsog egész Magyarország. Szánalmas" – hangzott egy másik rajongó véleménye.

"Az lenne a jó, ha jó messzire elrepülnétek esetleg!!!! Mert már szánalmas ez a hajcihő, amit műveltek!!

Igazi színészi tehetségek" – írta az egyik rajongó. "Nem is volt problémájuk soha! Ez csak egy médiahack volt,

eladták magukat pénzért... Hajdú évek óta ebből él, nem tűnt fel senkinek?"

–olvasható egy másik kommentben. "De miért kell elutazni ahhoz, hogy megbeszéljék a problémáikat??????? Még mindig nem értem...nem elég kiülni a konyhába??" – tette fel a kérdést egy másik rajongó. "Nem úgy néznek ki, mint az ellenségek! Szerintem nem fognak elválni! Ez csak

kamu volt, hogy összevesztek! Undorító az egész, amit műveltek!

Azért volt az egész, hogy ők legyenek a középpontban, róluk szóljanak a hírek! Szánalmas egy házaspár!" – olvasható a kép alatt egy további kommentelő véleménye, de rengeteg hasonló hozzászólás született. Természetesen vannak olyanok is, akik örülnek a lehetőségnek, hogy kibékül a házaspár, de rengeteg a fentiekhez hasonló megnyilvánulás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.