Hugh Grant: A megcsalás jót tesz a házasságnak

Forrás: AFP/Stephen Lovekin -
házasság Hugh Grant megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a színész még nem volt házas, mégis nagyon otthon van a témában. 

Hugh Grant legutóbbi nyilatkozata kiverte a biztosítékot. A színészről köztudott, hogy nem éppen hűséges fajta: Liz Hurley-t anno - többek között - egy örömlánnyal csalta meg, de azóta sem tudott igazán megállapodni. Szeretői gyermekekkel ajándékozzák meg, ő azonban úgy fest, még keresi az igazit. Azt azonban tudja, mi kell a jó házassághoz...

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

A színész nemrég egy Howard Sternnel folytatott beszélgetésben elmondta, az ember nem monogámiára teremtetett, a házasságot pedig cseppet sem tartja romantikusnak, sokkal inkább egyfajta börtönnek véli . "Mindig is csodáltam az olaszokat és a franciákat, akik nagyon elkötelezettek a házasságukban, nagyon komolyan veszik azt. Ugyanakkor teljesen normális, ha délután 5-kor az embernek látogatója van - ezzel Hugh a szeretőre utal - csak ők ezt sosem boncolgatják."

Szóval ez lenne a sikeres házasság titka, kedves Hugh?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.