Verrasztó Evelyn megmutatta formás popóját a Copacabanán: FOTÓK!

riói olimpia Rio de Janeiro RioLife2016 Copacabana Verrasztó Evelyn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Hosszú Katinka érmeivel szelfizik, addig egy másik magyar úszónő, Verrasztó Evelyn a tengerparton mulat. A bájos sportoló a Copacanaba Beachről csekkolt be, nem is akármilyen képekkel.

Evelin elölről és hátulról is megmutatta csodálatos alakját:

Evelyn Verraszto (@evelynverraszto) által közzétett fénykép,

Copacabanaaaaaaaa #brasil #rio2016 #copacabana #swimmer #evelynverraszto

Evelyn Verraszto (@evelynverraszto) által közzétett fénykép,

Állítják: Ez az intim szexjáték volt Diana hercegnő kabalájahttp://www.life.hu/intim/20160814-diana-hercegnorol-azt-allitjak-egy-intim-szexjatekszer-volt-a-kabalaja-le-gadget.htmlAz egykori hercegné titkát korábbi biztonsági embere, Ken Wharfe fedte fel "Diana: A Closely Guarded Secret" című könyvében. Állítja, a walesi hercegnének egy szexjáték volt a kabalája, amit minden külföldi diplomataútjára magával vitt.Intim--Izmosak és szexisek - Ezek az olimpikonok nedvesítik idén a bugyikat - 2. részhttp://www.life.hu/intim/20160808-ryan-lochte-es-camille-lacourt-ezek-az-olimpikonok-nedvesitik-iden-a-bugyikat.htmlA Forma-1-es szezon indulásakor csokorba szedtük a legjobb pasikat, és így tettünk a foci-Eb ideje alatt is. Természetesen most körülnéztünk Rióban is, és összegyűjtöttük a legszexisebb sportolókat. (A legszebb magyar lányokat egyébként itt csekkolhatják az urak.) Intim--Így reagált Shane Tusup a kedvese, Hosszú Katinka negyedik érmérehttp://www.life.hu/intim/20160813-hosszu-katinka-edzoje-es-ferje-shane-tusup-igy-reagalt-a-negyedik-eremre.htmlRengeteg cikk foglalkozott az elmúlt napokban azzal, hogyan szurkol Shane Tusup a pálya szélén, miként reagál szerelme sikereire, és sokan idéztek abból az interjúból is, amelyben a tréner magyarnak vallja magát. Intim--Micsoda szombat: A bikinis Kulcsár Edina párjával vitorlázgathttp://www.life.hu/intim/20160813-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-parjaval-vitorlazgat-a-balatonon-bikinis-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Cintya Dictator és Varga Viktor ezt a hétvégét vitorlázással töltik. És úgy tűnik, így tesz Kulcsár Edina és a párja is. IntimOrigoKristen Stewart kész elvenni a barátnőjét?http://www.life.hu/intim/20160812-kristen-stewart-allitolag-kesz-elvenni-29-eves-baratnojet-a-szemelyi-asszisztens-alicia-cargile.htmlNagyon meghökkent a világ, amikor kiderül Kristen Stewartról, hogy valószínűleg leszbikus, de azóta már több barátnőn is túl van, viszont lehet, hogy a mostani lesz az utolsó. Intim--Kezdünk belefáradni a Hajdú–Sarka-csiki-csukiba: újabb fotó érkezett!http://www.life.hu/intim/20160813-hajdu-peter-es-sarka-kata-szerelmi-dramaja-kezd-az-idegeinkre-menni.htmlTegye fel a kezét, aki még tudja követni, hol tart jelenleg a magyar celebpáros szerelmi drámája! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.