Rengeteg a jóképű és jó testű pasi a riói olimpián, olyannyira, hogy két külön cikket is kellett szentelnünk nekik. Ezt és ezt. Eddig csak külföldi sportolókat vonultattunk fel, most viszont ideje, hogy a vonzó magyar olimpikonokat is bemutassuk. Íme, a nem is annyira titkos kedvenceink.

Somfai Péter

Szégyelljük magunkat, amiért csak a magyar csapat bronzmeccsén vettük észre, hogy a 36 éves (immáron) olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok párbajtőrvívó mennyire jóképű.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Ha ugyanis vívásról van szó, mindenkinek azonnal Szilágyi Áron fotói lepik el az agyát, miközben Péter is nagyon dögös, csak éppen korábban nem volt annyira szem előtt. De ennek most már vége!

Boczkó Gábor, Rédli András, Imre Géza és Somfai PéterForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Szilágyi Áron

Természetesen nem hiányozhat egy ilyen felsorolásból a már kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó. Gondoltad volna, hogy a Vasas SC versenyzője még csak 26 éves? 

Forrás: MTI/Beliczay László

Egyszerűen imádjuk a gödröcskéket Áron arcán. Nem is lehet betelni vele.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Gyurta Dániel

Daninak nem annyira állt össze az idei olimpiai szereplése, ennek ellenére helyet kapott a listánkban, hiszen imádjuk őt.

Forrás: MTI/EPA/Patrick B.Krämer

A 27 éves Gyurta olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok magyar úszó, akinek tónusos izmai mellett nem tudunk elmenni szó nélkül.

Gyurta Dániel a FINA vizes világbajnokságon BarcelonábanForrás: AFP/Francois Xaiver Marit

Decker Ádám

Ha már vízre szálltunk, áttérünk a vízipólóra is, ahol legnagyobb szerelmünk a 32 esztendős világbajnok, magyar válogatott vízilabdázó, Decker Ádám.

Fotó: Mudra László/Origo

A 203 centiméter magas védő deltáin is szívesen pihentetjük a szemünket.

A Decker testvérek, Attila és ÁdámForrás: Facebook/Decker Ádám Sport-Élet

Baji Balázs

Felkerült a listánkra Baji Balázs is, a 27 éves Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó.

Ajánljuk a rajongók figyelmébe Balázs Instagram-oldalát, ugyanis igazán szexi képeket tesz közzé:

#sunset #beach #nature #travel

Balázs Baji (@balazs_baji) által közzétett fénykép,

Íme a magyar olimpiai csapat legszebb lányai
Jakabos vagy Kapás a dögösebb? Korábbi cikkünkben férfiszemmel szedtük csokorba, kik azok a magyar csajok, akiknek a tévéképernyőn való felbukkanását a legizgatottabban várják az urak.