Szilágyi Áron az olimpia után esküvőre készül

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini -
esküvő szerelem Szilágyi Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron, aki annyira sietett haza a szeretteihez, hogy azt sem várta meg, az aranygép repítse el Rióból. Itthon először a pihenésen lesz a hangsúly, de az esküvő is terítéken van!

Szilágyi Áronnak sikerült az, ami csak kevés vívónak, megvédte az olimpiai címét, így már kétszeres bajnokként tért vissza hazánkba a rajongókhoz, na meg persze a szeretteihez. Áron saját bevallása szerint a riói aranyéremért sokkal többet kellett tennie, mint a londoniért.

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

"Ha össze kell hasonlítanom, egyértelműen a riói aranyért kellett többet tennem. Ezért az olimpiai bajnoki címért szó szerint megdolgoztam" - mondta Áron aBlikknek, aki azt is elárulta, hogy mit fog csinálni most itthon: esküvőre készül, mégpedig a sajátjára! "Már megkértem a párom kezét, jövő nyárra tervezzük az esküvőt. Szombaton érkeztem haza Rióból, s bevallom, annyit utaztam az elmúlt hónapokban, hogy most csak arra vágyom, hogy otthon lehessek a szeretteimmel" - árulta el az olimpikon a terveit.

450 ezer óvszer, és számtalan tindermatch: Dübörög a randomszex az olimpiai falubanhttp://www.life.hu/intim/20160814-rengeteg-gumiovszer-fogy-es-duborog-a-tinderszex-orgiak-az-olimpiai-faluban.htmlCsak a szex győzi le Hosszút és Phelpset az olimpiai faluban. Gyakorlatilag ezzel a címmel jelent meg az AS spanyol lapban egy cikk, amely arról szól, hogy a Tinder mindent legyőz most Rióban. IntimThinkstockRészegen őrjöng Johnny Depp - videóhttp://www.life.hu/intim/20160814-amber-heard-szineszno-johnny-depp-felesege-videora-vette-a-ferjet-orjonges-kozben.htmlÚjabb fordulat történt Amber Heard és Johnny Depp egyre jobban eldurvuló csatájában. Intim--Hugh Grant: A megcsalás jót tesz a házasságnakhttp://www.life.hu/intim/20160814-hugh-grant-angol-szinesz-a-megcsalasrol-meselt.htmlBár a színész még nem volt házas, mégis nagyon otthon van a témában. Intim--"Elbambultam" - Itt tart most a Hajdú-Sarka drámahttp://www.life.hu/intim/20160814-itt-tart-most-a-hajdu-sarka-drama-peter-ciprusrol-posztolt-a-gyerekekkel.htmlSzinte követhetetlen, mi történik köztük, de azért rajta tartjuk a szemünket a válófélben lévő celebpároson. Ha jól sejtjük, most megint Katánál van a labda. Intim--Szexelt a döntő előtt, utolsó lett a dögös műugrólány: Egy kajakossal ment szobára!http://www.life.hu/intim/20160814-ingrid-oliveira-egy-kenussal-toltotte-a-donto-elotti-estet-utolso-lett-1.htmlUgyan ott lehetett a női szinkrontoronyugrás döntőjében, de csupán az utolsó, nyolcadik helyet szerezte meg Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso. A hazaiak két kedvence a verseny után bejelentette, soha többet nem versenyeznek együtt. Intim--Így szexizik Carmen Jorda, a Forma-1 jócsaja a nyári szünetbenhttp://www.life.hu/intim/20160814-carmen-jorda-pilotano-a-forma-1-jocsaja-igy-szexizik-a-nyari-szunetben.htmlJelenleg jól megérdemelt pihenését tölti a száguldó cirkusz mezőnye, és úgy tűnik, mindenki kihasználja a szabad heteket. Így persze a szuperdögös Carmen Jorda is.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.