Állítják: Titokban férjhez ment Margot Robbie

Forrás: NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved./Upi Photo / Eyevine -
házasság A Wall Street farkasa Margot Robbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, elkelt az egyik legdögösebb hollywoodi színésznő. 

A 26 éves Margot Robbie és filmrendező kedvese, Tom Ackerley állítólag már egy ideje házasok. A hírt a pár egy közeli ismerőse osztotta meg a Woman's Day magazinnal. "A baráti körön belül mindenki tudja, hogy egybekeltek. Úgy is beszélnek róluk, mint férjről és feleségről" - mesélte az ismerős.

Tom Ackerley és Margot Robbie 2015-ben Forrás: NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved./Upi Photo / Eyevine

Bár Margotédesanyja nemrég azt mesélte egy ausztrál magazinnak, hogy lánya mindenképp elmondaná, ha már feleség lenne, ismerőseik szerint a pár nem akarja nagy dobra verni a kapcsolatát, és nem szeretik a hivatalos dolgokat sem, így egy titkos esküvőn házasodtak össze. Az pedig biztos, hogy az eljegyzés is megvolt már réges régen, tavaly júniusban ugyanis mindkettőjükön ott volt az arany karikagyűrű a Suicide Squad forgatásán.

450 ezer óvszer, és számtalan tindermatch: Dübörög a randomszex az olimpiai falubanhttp://www.life.hu/intim/20160814-rengeteg-gumiovszer-fogy-es-duborog-a-tinderszex-orgiak-az-olimpiai-faluban.htmlCsak a szex győzi le Hosszút és Phelpset az olimpiai faluban. Gyakorlatilag ezzel a címmel jelent meg az AS spanyol lapban egy cikk, amely arról szól, hogy a Tinder mindent legyőz most Rióban. IntimThinkstockHugh Grant: A megcsalás jót tesz a házasságnakhttp://www.life.hu/intim/20160814-hugh-grant-angol-szinesz-a-megcsalasrol-meselt.htmlBár a színész még nem volt házas, mégis nagyon otthon van a témában. Intim--Állítják: Ez az intim szexjáték volt Diana hercegnő kabalájahttp://www.life.hu/intim/20160814-diana-hercegnorol-azt-allitjak-egy-intim-szexjatekszer-volt-a-kabalaja-le-gadget.htmlAz egykori hercegné titkát korábbi biztonsági embere, Ken Wharfe fedte fel "Diana: A Closely Guarded Secret" című könyvében. Állítja, a walesi hercegnének egy szexjáték volt a kabalája, amit minden külföldi diplomataútjára magával vitt.Intim--Izmosak és szexisek - Ezek az olimpikonok nedvesítik idén a bugyikat - 2. részhttp://www.life.hu/intim/20160808-ryan-lochte-es-camille-lacourt-ezek-az-olimpikonok-nedvesitik-iden-a-bugyikat.htmlA Forma-1-es szezon indulásakor csokorba szedtük a legjobb pasikat, és így tettünk a foci-Eb ideje alatt is. Természetesen most körülnéztünk Rióban is, és összegyűjtöttük a legszexisebb sportolókat. (A legszebb magyar lányokat egyébként itt csekkolhatják az urak.) Intim--Verrasztó Evelin megmutatta formás popóját a Copacabanán: FOTÓK!http://www.life.hu/intim/20160814-verraszto-evelin-magyar-uszono-megmutatta-formas-popojat-a-copacabanan.htmlMíg Hosszú Katinka érmeivel szelfizik, addig egy másik magyar úszónő, Verrasztó Evelyn a tengerparton mulat. A bájos sportoló a Copacanaba Beach-ről csekkolt be, és nem is akármilyen képekkel. Intim--Szexelt a döntő előtt, utolsó lett a dögös műugrólány: Egy kajakossal ment szobára!http://www.life.hu/intim/20160814-ingrid-oliveira-egy-kenussal-toltotte-a-donto-elotti-estet-utolso-lett-1.htmlUgyan ott lehetett a női szinkrontoronyugrás döntőjében, de csupán az utolsó, nyolcadik helyet szerezte meg Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso. A hazaiak két kedvence a verseny után bejelentette, soha többet nem versenyeznek együtt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.