Tóth Gabi és szerelme a Szigeten sem bírtak magukkal - forró fotó

Tóth Gabi Trap kapitány Sziget 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forr a levegő az énekesnő és Trap kapitány között. 

Tóth Gabi és kedvese, Trap kapitány sem hagyták ki idén a Szigetet - ezt számtalan közös fotóval be is bizonyították. A zenészpár láthatóan imádja egymást, kedvenc "szigetes" fotónk róluk a romantikus, csókolózós kép.

Forrás: Instagram/gabitoth

A pár kétségkívül nagyon cuki együtt, jól látszik, a kémia remekül működik közöttük. Gabi egyébként roppant dögösen fesztiválozott; egy köldökig kivágott felsőre és bohóhás frizurára voksolt az X-Faktor mentora.

Forrás: Instagram/Gabitoth

450 ezer óvszer, és számtalan tindermatch: Dübörög a randomszex az olimpiai falubanhttp://www.life.hu/intim/20160814-rengeteg-gumiovszer-fogy-es-duborog-a-tinderszex-orgiak-az-olimpiai-faluban.htmlCsak a szex győzi le Hosszút és Phelpset az olimpiai faluban. Gyakorlatilag ezzel a címmel jelent meg az AS spanyol lapban egy cikk, amely arról szól, hogy a Tinder mindent legyőz most Rióban. IntimThinkstockSzilágyi Áron az olimpia után esküvőre készülhttp://www.life.hu/intim/20160815-szilagyi-aron-megkerte-a-parja-kezet-jovore-tervezik-az-eskuvot.htmlMár kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron, aki annyira sietett haza a szeretteihez, hogy azt sem várta meg, az aranygép repítse el Rióból. Itthon először a pihenésen lesz a hangsúly, de az esküvő is terítéken van! Intim--Izmosak és szexisek - Ezek az olimpikonok nedvesítik idén a bugyikat - 2. részhttp://www.life.hu/intim/20160808-ryan-lochte-es-camille-lacourt-ezek-az-olimpikonok-nedvesitik-iden-a-bugyikat.htmlA Forma-1-es szezon indulásakor csokorba szedtük a legjobb pasikat, és így tettünk a foci-Eb ideje alatt is. Természetesen most körülnéztünk Rióban is, és összegyűjtöttük a legszexisebb sportolókat. (A legszebb magyar lányokat egyébként itt csekkolhatják az urak.) Intim--Micsoda szombat: A bikinis Kulcsár Edina párjával vitorlázgathttp://www.life.hu/intim/20160813-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-parjaval-vitorlazgat-a-balatonon-bikinis-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Cintya Dictator és Varga Viktor ezt a hétvégét vitorlázással töltik. És úgy tűnik, így tesz Kulcsár Edina és a párja is. IntimOrigoWOW! Köldökig dekoltált fürdőruciban rázza a testét Vajna Timihttp://www.life.hu/intim/20160814-vajna-timi-andy-vajna-neje-koldokig-dekoltalt-furdoruciban-razza-a-testet.htmlVajna Timi bikinitestéről egész egyszerűen nem lehet eleget írni.IntimOrigoTökéletes pár, tökéletes összhangban: Gianni és Debreczeni Zita csodás fotót posztoltakhttp://www.life.hu/intim/20160814-gianni-annoni-es-debreczeni-zita-csodas-fotot-posztoltak-a-rajongok-orulnek.htmlGianni és kedvese, Debreczeni Zita egy újabb mosolygós, boldog fotót tettek közzé. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.