A műugró He Zi, a rögbijátékos Isadora Cerullo, valamint a díjlovaglás királynője, Charlotte Dujardin - Vajon mi a közös bennük? Nos, ők nem "csupán" csodás helyezésekkel, hanem eljegyzési gyűrűvel is gazdagodtak az olimpián. Összeszedtük a legromantikusabb lánykéréseket, íme!

Mint arról beszámoltunk, mindenkit meglepett a műugrók uszodájában történt romantikus jelenet: a női háromméteres műugrás döntőjében ezüstérmet nyert kínai He Zi fellépett a dobogóra, ám az érem átvétele után megjelent a szintén olimpikon, Rióban bronzérmet nyerő Csin Kaj, aki letérdelt előtte és megkérte a kezét.

A hölgy igent mondott.

Forrás: AFP/Christophe Simon

A rögbijátékost, Isadora Cerullot is eljegyezték

A történelem első női rögbitornája mellett más meglepetést is tartogatott a hétfői nap. A meccs után ugyanis az egyik brazil játékost, Isadora Cerullot eljegyezték, ráadásul még a rögbipályán. Marjorie Enya egy megható beszéd keretében kérte meg barátnője kezét.

"Az olimpia számunkra véget ért, de ez sokkal inkább egy új élet kezdete. Már abban a pillanatban tudtam, mikor kiderült, hogy Isadora bekerült a csapatba, hogy különlegessé kell tennem ezt az élményt. Szerettem volna megmutatni az embereknek, hogy a szerelem mindig nyer" - nyilatkozta Marjorie Enya.

Újabb aranyérme mellett egy eljegyzési gyűrűt is kapott a brit Charlotte Dujardin

A brit Charlotte Dujardin megvédte címét díjlovaglásban a riói olimpia hétfői versenynapján, ám nem csak ez, hanem egy másik pillanat is megváltoztatta a lovas életét. A verseny közben barátja, Dean Golding felírta a hasára, hogy "Hozzám jössz?". Mondanunk sem kell, a sportoló igent mondott, bár azt hozzátette, hogy vőlegénye 2008-ban kérte meg először a kezét, de azóta sem került sor az esküvőre - számolt be a Daily Mail.

"Szerintem már nem is bízott abban, hogy egyszer tényleg összeházasodunk, ezért is kérte meg nyilvánosan a kezemet, szóval most már biztos, hogy sor kerül az esküvőre!" - mesélte mosolyogva Charlotte Dujardin.

Szilágyi Áron az olimpia után esküvőre készül
Már kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron, aki annyira sietett haza a szeretteihez, hogy azt sem várta meg, az aranygép repítse el Rióból. Itthon először a pihenésen lesz a hangsúly, de az esküvő is terítéken van! A teljes cikket itt elolvashatod!