Rózsaszín köd borult az olimpiára: több sportolót is eljegyeztek

Forrás: AFP/Christophe Simon -
eljegyzés Rio de Janeiro Rio olimpia 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műugró He Zi, a rögbijátékos Isadora Cerullo, valamint a díjlovaglás királynője, Charlotte Dujardin - Vajon mi a közös bennük? Nos, ők nem "csupán" csodás helyezésekkel, hanem eljegyzési gyűrűvel is gazdagodtak az olimpián. Összeszedtük a legromantikusabb lánykéréseket, íme!

Mint arról beszámoltunk, mindenkit meglepett a műugrók uszodájában történt romantikus jelenet: a női háromméteres műugrás döntőjében ezüstérmet nyert kínai He Zi fellépett a dobogóra, ám az érem átvétele után megjelent a szintén olimpikon, Rióban bronzérmet nyerő Csin Kaj, aki letérdelt előtte és megkérte a kezét.

A hölgy igent mondott.

Forrás: AFP/Christophe Simon

A rögbijátékost, Isadora Cerullot is eljegyezték

A történelem első női rögbitornája mellett más meglepetést is tartogatott a hétfői nap. A meccs után ugyanis az egyik brazil játékost, Isadora Cerullot eljegyezték, ráadásul még a rögbipályán. Marjorie Enya egy megható beszéd keretében kérte meg barátnője kezét.

"Az olimpia számunkra véget ért, de ez sokkal inkább egy új élet kezdete. Már abban a pillanatban tudtam, mikor kiderült, hogy Isadora bekerült a csapatba, hogy különlegessé kell tennem ezt az élményt. Szerettem volna megmutatni az embereknek, hogy a szerelem mindig nyer" - nyilatkozta Marjorie Enya.

Újabb aranyérme mellett egy eljegyzési gyűrűt is kapott a brit Charlotte Dujardin

A brit Charlotte Dujardin megvédte címét díjlovaglásban a riói olimpia hétfői versenynapján, ám nem csak ez, hanem egy másik pillanat is megváltoztatta a lovas életét. A verseny közben barátja, Dean Golding felírta a hasára, hogy "Hozzám jössz?". Mondanunk sem kell, a sportoló igent mondott, bár azt hozzátette, hogy vőlegénye 2008-ban kérte meg először a kezét, de azóta sem került sor az esküvőre - számolt be a Daily Mail.

"Szerintem már nem is bízott abban, hogy egyszer tényleg összeházasodunk, ezért is kérte meg nyilvánosan a kezemet, szóval most már biztos, hogy sor kerül az esküvőre!" - mesélte mosolyogva Charlotte Dujardin.

Szilágyi Áron az olimpia után esküvőre készül

Már kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron, aki annyira sietett haza a szeretteihez, hogy azt sem várta meg, az aranygép repítse el Rióból. Itthon először a pihenésen lesz a hangsúly, de az esküvő is terítéken van! A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.