Romantikus lánykérés a riói olimpia dobogóján

Forrás: Instagram / rio2016 -
Rio de Janeiro lánykérés olimpia 2016 olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai He Zit teljesen váratlanul érte, hogy nem csupán egy ezüstérmmel távozott a női háromméteres műugrás döntője után, hanem egy eljegyzési gyűrűvel is.

Mindenkit meglepett a műugrók uszodájában történt romantikus jelenet: a női háromméteres műugrás döntőjében ezüstérmet nyert kínai He Zi fellépett a dobogóra, ám az érem átvétele után megjelent a szintén olimpikon, Rióban bronzérmet nyerő Csin Kaj, aki letérdelt előtte és megkérte a kezét.

A hölgy igent mondott.

Forrás: Instagram / rio2016

He Zi később elmondta, hogy párjával már hat éve járnak, de abszolút meglepetésként érte, hogy a férfi pont most kérte meg a kezét.

Szilágyi Áron az olimpia után esküvőre készül

Már kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron, aki annyira sietett haza a szeretteihez, hogy azt sem várta meg, az aranygép repítse el Rióból. Itthon először a pihenésen lesz a hangsúly, de az esküvő is terítéken van! A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.