Állítják: 8 évig élt leszbikus szeretővel a családos színésznő

Forrás: Thinkstock -
színésznő párkapcsolat leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal szerető hamarosan névvel és arccal is nyilvánosságra hozza a szerelmi kálváriáját, ami számára nagy csalódással ért véget. Ígérete szerint nemsokára részletesebben is kitálal a viharos kapcsolatáról, egyelőre részleteket osztott meg a viszonyról.

8 évig titkolták kapcsolatukat, azonban az elhagyott szerető nemsokára teljesen felfedi a viszonyt. Magyarország egyik legismertebb színésznőjének volt a párja és a napokban ért véget a kapcsolatuk. Az Érdemes Díjjal is rendelkező színésznő azért titkolta kapcsolatát, mert gyermeke, és családja van. A két nő egy budapesti színházban szeretett egymásba, évekig éltek együtt, de a volt férj áskálódása miatt véget ért a viszony.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Sem én, sem ő nem vonzódtunk a nőkhöz korábban, ezt fontos megjegyeznem, ahogy azt is, hogy évtizedekkel vagyok fiatalabb nála, de ez sem volt akadály köztünk. Egy év után költöztünk össze – ekkor vált el a férjétől –, otthon, a négy fal között a világ legboldogabb emberei voltunk. Ha viszont kijöttünk onnan, egy végtelen csatamezőn találtuk magunkat.

A férje nem volt hajlandó elfogadni a helyzetet, a közös gyereküket sokszor használta eszközként,

hogy megkeserítse volt asszonya életét" - vallotta a Borsnak a fiatal nő. Elmondta, minden áldozatot meghozott a kapcsolatért, de végül a színésznő a megfelelési kényszer, az elhatalmasodó depressziója és családjának nyomása miatt kilépett a kapcsolatból.

"Szerettem ezt a nőt, akkor is, amikor méltatlan volt rá"

- mondta a nő. Az elhagyott szerető elkeseredésében osztotta meg történetét, amit, ha betartja ígéretét hamarosan névvel és arccal is közzétesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.