"Már nem volt valóságos" - ezért ért véget az Alkonyat szerelmespárjának kapcsolata

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit picture alliance/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress -
Robert Pattinson Kristen Stewart Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Pattinson és Kristen Stewart évekig volt együtt az Alkonyat fogatásai alatt, tényleg szerették egymást, kapcsolatuk nem csak a film marketingjének része volt. A szakítás okát azonban sosem mondták el igazán - mostanáig. 

A két fiatal már nem bírta a nyomást, hogy kapcsolatukat milliók előtt élik, no és persze az sem segített sokat, hogy Kristen egy nős rendezővel szűrte össze a levet. Pedig nagy szerelemek indult Kristen Stewart és Robert Pattinson románca: állítólag már a válogatáson izott közöttük a levegő.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit picture alliance/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress
Kristen Stewart és Robert Pattinson az Alkonyatban Forrás:Pro Video

A színésznő beszélt arról is, hogy korábban sosem mondott semmit kapcsolatairól, most azonban azért mesél, mert amióta nőkkel randizik, úgy érzi, mesélnie kell ezekről a pozitív dolgokról. "Még mindg védeni akarom a magánéletemet, de azt nem akarom, hogy az emberek azt higgyék, azért teszem ezt, mert már nőkkel randizom" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.