Robert Pattinson és Kristen Stewart évekig volt együtt az Alkonyat fogatásai alatt, tényleg szerették egymást, kapcsolatuk nem csak a film marketingjének része volt. A szakítás okát azonban sosem mondták el igazán - mostanáig. 

A két fiatal már nem bírta a nyomást, hogy kapcsolatukat milliók előtt élik, no és persze az sem segített sokat, hogy Kristen egy nős rendezővel szűrte össze a levet. Pedig nagy szerelemek indult Kristen Stewart és Robert Pattinson románca: állítólag már a válogatáson izott közöttük a levegő. 

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit picture alliance/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

A pár 5 évig volt együtt, Kristen most végre mesélt a szakítás okairól a The New York Times' T magazinjának.Az emberek annyira akarták, hogy együtt maradjunk, hogy az már rémes volt. Mi jelentettük nekik a szórakozást, ám már nem egy pár voltunk, hanem pusztán egy termék."

Kristen Stewart és Robert Pattinson az AlkonyatbanForrás:Pro Video

A színésznő beszélt arról is, hogy korábban sosem mondott semmit kapcsolatairól, most azonban azért mesél, mert amióta nőkkel randizik, úgy érzi, mesélnie kell ezekről a pozitív dolgokról. "Még mindg védeni akarom a magánéletemet, de azt nem akarom, hogy az emberek azt higgyék, azért teszem ezt, mert már nőkkel randizom" - mondta a színésznő.