Az ünnepelt magyar színésznő titkos kapcsolatára, amit egy nővel hosszú éveken keresztül folytatott a napokban derült fény, most ismét újabb részletek kerültek nyilvánosságra a titkos viszonyról.

Nyolc évig volt viszonya egy magyar színésznőnek egy nővel, kapcsolatuk nemrég ért véget. Az elhagyott szerető beszámolt románcukról, és arról is, miért kellett szétmenniük. Most újabb részleteket tár a nyilvánosság elé a szerető, nemcsak a kapcsolatukról.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"Bár szült egy gyereket, de nem akarta őt, a saját szavaival írta le a naplójában, hogy képtelen volt megszeretni. A férje nagyon sokat szenvedett emiatt. A gyereke alig volt pár hónapos, de ő már egy távoli földrészen haknizott. Nem hibáztatom ezért, érzelmileg nem volt kész az anyaságra, a társadalmi elvárások űzték ebbe a szerepbe" - állítja a szerető a Bors pénteki számában. A nő azt is elárulta, hogy a férj gyakran használta közös gyermeküket arra, hogy szétválassza őket. "A kamaszt eszközként használta az apja, sokszor az anyja után küldte, így hármasban éltünk hónapokig" - mondta a szerető, aki hozzátette, a család is azon volt, hogy megrontsa kapcsolatukat: hazugságokat terjesztettek róla és kirúgatták a munkahelyéről is. Sajnos azonban működött a dolog, a színésznő kezdett elbizonytalanodni.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

"Többször hívott rendőröket a színésznő a saját lakására, mert éppen nemkívánatos volt a létem ott, ahol egyébként együtt éltünk. Azt mondta, kéretlenül vagyok ott, zaklatom. Aztán egy-két hét múlva újra a legnagyobb szerelemben léteztünk. Színházat játszottunk, csak színpadon kívül" - ecsetelte a szerető. Elmondta, hogy bábnak érezte magát, és a művésznő családja és férje függvényében viszonyult jól vagy rosszul hozzá. Saját szégyenének elnyomása érdekében a színésznő is terjesztett hazugságokat szeretőjéről, miszerint zsarolja őt vagy a gyereket, de aztán újra és újra meggyőzte szerelméről a leszbikus kedvesét. A két nő úgy tűnt végleg megszakította a kapcsolatot, ezért is tálalt ki a szerető. Ígérete szerint egy blogon felfedte volna a színésznő kilétét, ám ez elmaradt. Lehet, hogy azért, mert ismét kibékültek.