A magyar színésznő gyakran hívott rendőrt leszbikus szeretőjére

Forrás: Thinkstock -
színésznő szerető leszbikus kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepelt magyar színésznő titkos kapcsolatára, amit egy nővel hosszú éveken keresztül folytatott a napokban derült fény, most ismét újabb részletek kerültek nyilvánosságra a titkos viszonyról.

Nyolc évig volt viszonya egy magyar színésznőnek egy nővel, kapcsolatuk nemrég ért véget. Az elhagyott szerető beszámolt románcukról, és arról is, miért kellett szétmenniük. Most újabb részleteket tár a nyilvánosság elé a szerető, nemcsak a kapcsolatukról.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Bár szült egy gyereket, de nem akarta őt, a saját szavaival írta le a naplójában, hogy képtelen volt megszeretni. A férje nagyon sokat szenvedett emiatt.

A gyereke alig volt pár hónapos, de ő már egy távoli földrészen haknizott.

Nem hibáztatom ezért, érzelmileg nem volt kész az anyaságra, a társadalmi elvárások űzték ebbe a szerepbe" - állítja a szerető a Bors pénteki számában. A nő azt is elárulta, hogy a férj gyakran használta közös gyermeküket arra, hogy szétválassza őket.

"A kamaszt eszközként használta az apja, sokszor az anyja után küldte, így hármasban éltünk hónapokig"

- mondta a szerető, aki hozzátette, a család is azon volt, hogy megrontsa kapcsolatukat: hazugságokat terjesztettek róla és kirúgatták a munkahelyéről is. Sajnos azonban működött a dolog, a színésznő kezdett elbizonytalanodni.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Többször hívott rendőröket a színésznő a saját lakására, mert éppen nemkívánatos volt a létem ott,

ahol egyébként együtt éltünk. Azt mondta, kéretlenül vagyok ott, zaklatom. Aztán egy-két hét múlva újra a legnagyobb szerelemben léteztünk. Színházat játszottunk, csak színpadon kívül" - ecsetelte a szerető. Elmondta, hogy bábnak érezte magát, és a művésznő családja és férje függvényében viszonyult jól vagy rosszul hozzá.

Saját szégyenének elnyomása érdekében a színésznő is terjesztett hazugságokat szeretőjéről, miszerint zsarolja őt

vagy a gyereket, de aztán újra és újra meggyőzte szerelméről a leszbikus kedvesét. A két nő úgy tűnt végleg megszakította a kapcsolatot, ezért is tálalt ki a szerető. Ígérete szerint egy blogon felfedte volna a színésznő kilétét, ám ez elmaradt. Lehet, hogy azért, mert ismét kibékültek.

Vajna Timi egyszerre volt együtt Damuval és Andyvel?http://www.life.hu/intim/20160819-vajna-timi-7-eves-evfordulot-unnepel-andyvel-de-akkor-meg-damu-rolanddal-volt-egyutt.htmlHároméves házassági évfordulójukról emlékezett meg Vajna Timi, valamint azt is megemlítette, hogy már 7 éve alkotnak egy párt. Mindezzel csak egy probléma van: még nincs hat éve, hogy Damu erőszakoskodott vele. Intim--Zac Efron és Simone Biles olimpikon románcához ennek a srácnak is van egy-két szavahttp://www.life.hu/intim/20160818-zac-efron-szinesz-es-simone-biles-olimpikon-romanca-meg-nem-teljesul-be.htmlAmikor először olvastuk Zac és a bájos Simone történetét, máris álompárként tekintettünk rájuk, most azonban kiderült: kár volt. A lánynak komoly barátja van! IntimOrigoMegvan a Tinder utódja: az Ohlala a szex Uberje!http://www.life.hu/intim/20160817-ohlala-a-bujtatott-escortszolgaltatas-egy-randiapp-ahol-az-elvarasok-kristalytisztak.htmlA virtuális társkeresés iszonyú fárasztó tud lenni, és nem lehet megúszni a kellemetlen szituációkat. Például ott vannak a kéretlen péniszfotók, a kamu profilok, és az sem mindig világos, hogy az emberek milyen típusú kapcsolatban gondolkodnak. A szájbertér egy bonyolult és kifürkészhetetlen világ, de létezik egy hely, ahol nincsenek álarcok, mellébeszélések és hazug mondatok. Úgy hívják, hogy Ohlala, de sokan csak a szex Uberjének nevezik. Intim--Az új női óvszer? Nem hiszed el, mi került a piacra http://www.life.hu/intim/20160818-kellemesebb-a-szex-mint-ovszer-nelkul-uj-szexjatekszer-kerult-a-piacra-el-sem-hiszed.htmlA közösülés előtt akár már 8 órával felhelyezhető eszköz a nemi betegségek és a nem kívánt terhesség ellen is véd, ráadásul csillag vagy szív alakú rezgő részének köszönhetően nagy eséllyel a csúcsra repít. Intim--Forradalmi kütyü dobhatja fel a szexuális életet: te kipróbálnád? http://www.life.hu/intim/20160818-elkepeszto-szexualis-jatekszer-kerult-a-boltok-polcaira-raadasul-tippeket-is-ad.htmlA Lovely nevű eszköz Bluetooth-on keresztül kapcsolódik az okostelefonhoz, hogy rögzítse a csípőmozdulatok számát, az elégetett kalóriákat és a sebességet is az együttlétek alkalmával. Intim--"Már nem volt valóságos" - ezért ért véget az Alkonyat szerelmespárjának kapcsolatahttp://www.life.hu/intim/20160818-ezert-ert-veget-az-alkonyat-ket-sztarja-kristen-stewart-es-robert-pattinson-kapcsolata.htmlRobert Pattinson és Kristen Stewart évekig volt együtt az Alkonyat fogatásai alatt, tényleg szerették egymást, kapcsolatuk nem csak a film marketingjének része volt. A szakítás okát azonban sosem mondták el igazán - mostanáig. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.