Király Gábor az első igazi szerelmét vette feleségül

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
feleség szerelem Király Gábor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Gábor az Eb alatt vált igazi legendává, a szürke mackónadrágjával együtt. Ezért is volt mindenki szomorú, mikor bejelentette: nem folytatja tovább a válogatottban. Magánéletéről keveset beszél, de most elárult egy-két titkot.

Németországban és Angliában is járt Király Gábor, jelenleg azonban a Vas megyei megyeszékhely kertvárosában él. A kapuslegenda korábban már bejelentette, hogy visszavonul, tehát nem láthatjuk többször a válogatottban, de gondoskodik az utánpótlásról.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

12 éves fia, Matyi például nagy valószínűséggel kapus lesz. "Nem akartam a fiamra erőltetni a focit, úgy voltam vele, majd eldönti, valóban szereti-e. A tehetség és az elszántság azonban megvan benne" - mondta Király Gábor, akinek családja lazán vette a költözködéssel járó akadályokat. A feleségére például mindig számíthat.

"Zsanett 16 múlt, amikor megismerkedtünk. Ő az első igazi szerelmem.

Ha visszagondolok, a kapcsolatunkban soha nem voltak hullámvölgyek, mindent meg tudtunk beszélni" - árulta el Királyi Gábor a Best magazinnak, és azt is elmondta, mit tervez, miután végleg szögre akasztotta a kapuskesztyűt: még odébb van, de majd körbe szeretné biciklizni az országot!

A mit sem sejtő pár élő adásban, a tudósító mögött szexelthttp://www.life.hu/intim/20160819-egy-par-elo-adasban-szexelt-es-fogalmuk-sem-volt-rola.htmlEgy párocska nem bírt magával, így a riói tengerparton került sor a légyottra. Arra viszont nem is gondoltak, hogy később a BBC egyik olimpiai tudósításának hátterében láthatják viszont magukat. Egy mit sem sejtő riporter ugyanis azt a helyszínt választotta ki a bejelentkezéshez. IntimOrigoShane Tusup: “Nem emlékszem milyen volt az élet Katinka nélkül”http://www.life.hu/intim/20160819-shane-tusup-nem-emlekszik-milyen-volt-az-elete-hosszu-katinka-nelkul-kapcsolatukrol-meseltek.htmlLehet kritizálni Katinka és Shane kapcsolatát, de az eredmények magukért beszélnek, ráadásul ők hihetetlenül boldogok egymás mellett. Szeretik egymást, együtt dolgoznak meg a sikerekért, és egymás családjaival is nagyon jól kijönnek! Intim--Nahát, ilyet is tud Suki Waterhouse? Bradley Cooper exe cukin rázza formás popsijáthttp://www.life.hu/intim/20160819-suki-waterhouse-modell-cukin-razza-formas-popsijat.htmlA nem kifejezetten erotikus kisugárzású modell most megmutatta: tud ő szexi is lenni ha nagyon akar. Intim--Huh! Heidi Klum egy szál bugyiban fotózkodotthttp://www.life.hu/intim/20160819-heidi-klum-felpuceran-mutatta-meg-uj-ajandekat-egy-nyaklancot-a-medenceben.htmlA modell igen jól átgondolta, hogyan mutassa meg új ékszerét úgy, hogy utána az internet népe csak róla beszéljen. Bravó, Heidi! IntimOrigoA magyar színésznő gyakran hívott rendőrt leszbikus szeretőjérehttp://www.life.hu/intim/20160819-a-magyar-szineszno-8-evig-elt-egyutt-leszbikus-szeretojevel-akire-gyakran-hivott-rendort.htmlAz ünnepelt magyar színésznő titkos kapcsolatára, amit egy nővel hosszú éveken keresztül folytatott a napokban derült fény, most ismét újabb részletek kerültek nyilvánosságra a titkos viszonyról. Intim-- Vajna Timi egyszerre volt együtt Damuval és Andyvel?http://www.life.hu/intim/20160819-vajna-timi-7-eves-evfordulot-unnepel-andyvel-de-akkor-meg-damu-rolanddal-volt-egyutt.htmlHároméves házassági évfordulójukról emlékezett meg Vajna Timi, valamint azt is megemlítette, hogy már 7 éve alkotnak egy párt. Mindezzel csak egy probléma van: még nincs hat éve, hogy Damu erőszakoskodott vele. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.