A magyar színésznő gyakran hívott rendőrt leszbikus szeretőjére

Forrás: Thinkstock -
színésznő szerető leszbikus kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepelt magyar színésznő titkos kapcsolatára, amit egy nővel hosszú éveken keresztül folytatott a napokban derült fény, most ismét újabb részletek kerültek nyilvánosságra a titkos viszonyról.

Nyolc évig volt viszonya egy magyar színésznőnek egy nővel, kapcsolatuk nemrég ért véget. Az elhagyott szerető beszámolt románcukról, és arról is, miért kellett szétmenniük. Most újabb részleteket tár a nyilvánosság elé a szerető, nemcsak a kapcsolatukról.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Bár szült egy gyereket, de nem akarta őt, a saját szavaival írta le a naplójában, hogy képtelen volt megszeretni. A férje nagyon sokat szenvedett emiatt.

A gyereke alig volt pár hónapos, de ő már egy távoli földrészen haknizott.

Nem hibáztatom ezért, érzelmileg nem volt kész az anyaságra, a társadalmi elvárások űzték ebbe a szerepbe" - állítja a szerető a Bors pénteki számában. A nő azt is elárulta, hogy a férj gyakran használta közös gyermeküket arra, hogy szétválassza őket.

"A kamaszt eszközként használta az apja, sokszor az anyja után küldte, így hármasban éltünk hónapokig"

- mondta a szerető, aki hozzátette, a család is azon volt, hogy megrontsa kapcsolatukat: hazugságokat terjesztettek róla és kirúgatták a munkahelyéről is. Sajnos azonban működött a dolog, a színésznő kezdett elbizonytalanodni.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Többször hívott rendőröket a színésznő a saját lakására, mert éppen nemkívánatos volt a létem ott,

ahol egyébként együtt éltünk. Azt mondta, kéretlenül vagyok ott, zaklatom. Aztán egy-két hét múlva újra a legnagyobb szerelemben léteztünk. Színházat játszottunk, csak színpadon kívül" - ecsetelte a szerető. Elmondta, hogy bábnak érezte magát, és a művésznő családja és férje függvényében viszonyult jól vagy rosszul hozzá.

Saját szégyenének elnyomása érdekében a színésznő is terjesztett hazugságokat szeretőjéről, miszerint zsarolja őt

vagy a gyereket, de aztán újra és újra meggyőzte szerelméről a leszbikus kedvesét. A két nő úgy tűnt végleg megszakította a kapcsolatot, ezért is tálalt ki a szerető. Ígérete szerint egy blogon felfedte volna a színésznő kilétét, ám ez elmaradt. Lehet, hogy azért, mert ismét kibékültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.