Íme, a jövő bordélyháza: szexrobotokkal erősít a szexipar

Forrás: Dreamstime -
Szexrobot szex jövő bordélyház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első ilyen intézmény az Egyesült Királyságban jöhet létre. Egy professzor szerint a jövőben nem élő emberek fognak dolgozni ezeken a helyeken. 

"A szexrobotok jól tudják helyettesíteni a hús-vér nőket" - nyilatkozta egy külföldi magazinnak John Danaher ír jogászprofesszor. A férfi szerint a szexrobotokkal felszerelt bordélyházak megejelenésével visszaszorulna a nők kizsálmányolása, így pedig visszaszorulna a bűnözés is - írja a Dailystar.

Forrás: Dreamstime

Ezeknek az "örömlányok" nem játszák el az orgazmust, sőt betegségeket sem terjesztenek. "2025-re teljesen szokványos lesz a kiborg bordélyházak jelenléte" - tette hozzá Dahaner professzor, aki szerint a háztartásokban is fel fog szaporodni a robotlányok.

Párvibrátort teszteltünk: Amikor a segédeszköz a hímvesszővel együtt kerül a hüvelybe (18+)http://www.life.hu/intim/20160821-dori-es-krisztian-kiprobalta-a-we-vibe-4-a-himvesszovel-egyutt-kerul-a-huvelybe.htmlA Life.hu új sorozatában két vállalkozó kedvű, kíváncsi és bevállalós fiatal, Dóri és Krisztián próbálják ki a legtrendibb szexkütyüket, és mesélik el tapasztalataikat, élményeiket. Először a már-már legendává váló játékszert, a Womanizer Prót tették próbára, majd pedig a Close2You csiklóizgató használatát mesélték el. Lássuk, hogyan vélekedett a pár a We-Vibe 4-ról. IntimThinkstockNagy nap ez a mai! Katinka és Shane házassági évfordulót ünnepelhttp://www.life.hu/intim/20160820-hosszu-katinka-es-shane-tusup-2013-augusztus-22-en-hazasodtak-ossze.htmlSokan nem értik, hogy tudnak működni ők ketten. Pedig edző-sportoló, főnök-beosztott, férj-feleség, férfi-nő, szerető-szerető szerepeik tökéletesen megférnek egymás mellett, a világ pedig mondhat, amit akar. Hosszú Katinka és Shane Tusup immáron három esztendeje házasok, így most közös időutazásra indulunk velük. Intim--Szét­tett lá­bak­kal fo­tóz­ták a nagyon dögös Pirner Almáthttp://www.life.hu/intim/20160820-pirner-almat-szet-tett-la-bak-kal-fo-toz-tak-le-nagyon-szexi-fotot-posztolt.htmlNem győzzük leírni és megmutatni, hogy Pirner Alma nem sokkal a szülés után mennyire vonzó, szexi. IntimOrigoAz aranybikinis Ashley Grahamnél nem lesz ma már dögösebbhttp://www.life.hu/intim/20160819-ashley-graham-plus-size-modellnel-nem-lesz-ma-mar-dogosebb.htmlA leghíresebb plus size modell, aki vállalja és imádja a testét, úgy, ahogy van, Instagram-oldalára folyamatosan posztol, hogy ezzel is erősítse magát, illetve a követőit. Most is egy csodaszép képet tett közzé.IntimOrigoMegvan a Tinder utódja: az Ohlala a szex Uberje!http://www.life.hu/intim/20160817-ohlala-a-bujtatott-escortszolgaltatas-egy-randiapp-ahol-az-elvarasok-kristalytisztak.htmlA virtuális társkeresés iszonyú fárasztó tud lenni, és nem lehet megúszni a kellemetlen szituációkat. Például ott vannak a kéretlen péniszfotók, a kamu profilok, és az sem mindig világos, hogy az emberek milyen típusú kapcsolatban gondolkodnak. A szájbertér egy bonyolult és kifürkészhetetlen világ, de létezik egy hely, ahol nincsenek álarcok, mellébeszélések és hazug mondatok. Úgy hívják, hogy Ohlala, de sokan csak a szex Uberjének nevezik. Intim--Marad a meztelenkedésnél: aktmodell lett a pucér társkereső sztárjahttp://www.life.hu/intim/20160818-petra-az-adam-keresi-evat-sztarja-aktmodellkedessel-keresi-a-kenyeret.htmlAz Ádám keresi Évát első párjaként vált ismertté Petra és Josie, akik a civil életben is együtt maradtak, sőt, már az esküvőjüket is leforgatták. Petra úgy döntött, aktmodellkedni kezd, de szerelme nem örül az újabb meztelenkedésnek. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.