A szülők egyik rémálma, hogy mikor kell sort keríteni a szexről szóló felvilágosító beszélgetésre. Egy blogger anyukának nem volt választása, miután 9 éves kisfia végighallgatta vad éjszakájukat.

Blogján számolt be az anyuka arról az élményről, amit a szülők nagyon szeretnének elkerülni: a gyerek fültanúja volt szexuális együttlétüknek. Kétségtelenül kínos pillanat, amit nem is nagyon lehet hirtelen, felkészületlenül kezelni. Mel Watts bloggernek sem sikerült, de története sokakat felderített.

Forrás: Facebook/Mel Watts

"Azt hittem apa nem akar még egy babát" - kezdte a kisfiú, az anyuka, Mel Watts pedig egyből tudta, hogy azon az éjszakán legnagyobb gyermeke csak tettette, hogy alszik, miközben végighalggatta, ahogy ő és férje szexelnek. "Megfosztottam őt a gyerekkorától" - írta az anyuka. Bár férjével már beszélgettek arról, melyiküknek kell megejtenie majd a felvilágosítást, az eset után azt kívánta, bár tették volna meg előbb, mint hogy a vékony falakon keresztül kelljen értesülnie ennek menetéről.

"Traumatizált állapotba kerültem. A nevelőapja is, ahogy a biológiai apja is abba fog. Ő viszont csak megkért, hogy tudnánk-e halkabbak lenni, amikor szexelünk" - írta még az anya, aki hozzátette, ezentúl cölibátust fogad.