Kínos! Kihallgatta szüleit szex közben a 9 éves fiú

Forrás: Facebook/Mel Watts -
szex felvilágosítás szülők gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők egyik rémálma, hogy mikor kell sort keríteni a szexről szóló felvilágosító beszélgetésre. Egy blogger anyukának nem volt választása, miután 9 éves kisfia végighallgatta vad éjszakájukat.

Blogján számolt be az anyuka arról az élményről, amit a szülők nagyon szeretnének elkerülni: a gyerek fültanúja volt szexuális együttlétüknek. Kétségtelenül kínos pillanat, amit nem is nagyon lehet hirtelen, felkészületlenül kezelni. Mel Watts bloggernek sem sikerült, de története sokakat felderített.

Forrás: Facebook/Mel Watts

"Azt hittem apa nem akar még egy babát"

- kezdte a kisfiú, az anyuka, Mel Watts pedig egyből tudta, hogy azon az éjszakán legnagyobb gyermeke csak tettette, hogy alszik, miközben végighalggatta, ahogy ő és férje szexelnek. "Megfosztottam őt a gyerekkorától" - írta az anyuka. Bár férjével már beszélgettek arról, melyiküknek kell megejtenie majd a felvilágosítást, az eset után azt kívánta, bár tették volna meg előbb, mint hogy a vékony falakon keresztül kelljen értesülnie ennek menetéről.

"Traumatizált állapotba kerültem. A nevelőapja is, ahogy a biológiai apja is abba fog. Ő viszont csak megkért, hogy tudnánk-e halkabbak lenni, amikor szexelünk" - írta még az anya, aki hozzátette, ezentúl cölibátust fogad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.