Majoros Péter és Hornyák Hajnalka már 7 éve élnek boldog párkapcsolatban, ennyi idő teltel, mióta az Ezek megőrültek forgatásán megismerték egymást. Kapcsolatuk talán még sosem volt ennyire harmonikus, mint most, a kritikus hetedik évben.

A zenész a Vasánapi Blikknek vallott a boldogságuk titkáról:
"A mi kapcsolatunkat inkább kutyaévekben kellene mérni, azaz egy emberi év hét esztendőnek számít. Hét éve vagyunk együtt, de nagyjából csak kettő, amit intenzíven töltöttünk. Szerintem ez a jó kapcsolat egyik alappillére. Így, kutyaévekben számolva viszont még bőven arrébb van a hetedik évfordulónk. Na, majd akkor tényleg elkezdhetünk aggódni, hogy vízválasztóhoz érkeztünk!"

Majka és családjaFotó: Polyák Attila/Origo

Majka nem érzi, hogy a hetedik év náluk kritikus lenne. Állítja, talán sosem voltak még ilyen boldogok, mint most, esküvőt ennek ellenére nem terveznek. Az ózdi hős azt is elárulta, hogy mi a titkuk:

"A tartós kapcsolat egyik titka a jó szex, és nálunk ez megvan! No és persze az sem elhanyagolható tényező, hogy valójában elég keveset vagyok otthon. Ez hibernálja a szerelmünket, ami remélem, évtizedekig tart majd!"