Majka és Dundika: "A jó szex a hosszú párkapcsolat titka"

Fotó: Polyák Attila/Origo -
párkapcsolat szex Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Péter és Hornyák Hajnalka már 7 éve élnek boldog párkapcsolatban, ennyi idő teltel, mióta az Ezek megőrültek forgatásán megismerték egymást. Kapcsolatuk talán még sosem volt ennyire harmonikus, mint most, a kritikus hetedik évben.

A zenész a Vasánapi Blikknek vallott a boldogságuk titkáról:
"A mi kapcsolatunkat inkább kutyaévekben kellene mérni, azaz egy emberi év hét esztendőnek számít. Hét éve vagyunk együtt, de nagyjából csak kettő, amit intenzíven töltöttünk. Szerintem ez a jó kapcsolat egyik alappillére. Így, kutyaévekben számolva viszont még bőven arrébb van a hetedik évfordulónk. Na, majd akkor tényleg elkezdhetünk aggódni, hogy vízválasztóhoz érkeztünk!"

Majka és családja Fotó: Polyák Attila/Origo

Majka nem érzi, hogy a hetedik év náluk kritikus lenne. Állítja, talán sosem voltak még ilyen boldogok, mint most, esküvőt ennek ellenére nem terveznek. Az ózdi hős azt is elárulta, hogy mi a titkuk:

"A tartós kapcsolat egyik titka a jó szex, és nálunk ez megvan! No és persze az sem elhanyagolható tényező, hogy valójában elég keveset vagyok otthon. Ez hibernálja a szerelmünket, ami remélem, évtizedekig tart majd!"

A prostituáltak történelme: a legősibb szakma 150 éve (18+)http://www.life.hu/intim/20161007-a-prostitualtak-tortenelmenek-150-evet-mutatja-be-a-fotosorozat.htmlElképesztő! Használt, büdös bugyijait árulja a magyar lányhttp://www.life.hu/intim/20161008-hasznalt-bugyijait-arulja-egy-szekesfehervari-lany-egy-aprohirdetesi-oldalon.htmlErőltess az arcodra mosolyt, előbb-utóbb nevetni fogszhttp://www.life.hu/intim/20161007-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-kiegesrol-amibe-belecsuszik-az-ember.htmlErotikus fotók: így még soha nem láthattad mindenki Sissijét! (18+)http://www.life.hu/intim/20161006-erotikus-fotokon-a-sissit-alakito-szineszno-romy-schneider.html700 napja nem nyúlt magához a férfi: brutális ereje letthttp://www.life.hu/intim/20161006-hatalmas-erot-adott-a-ferfinak-hogy-700-napja-nem-nyult-magahoz.htmlBotrány a stúdióban: orális szexet imitált a műsorvezetőhttp://www.life.hu/intim/20161006-botrany-a-studioban-oralis-szexet-imitalt-a-musorvezeto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.