Újabb bizarr szépségverseny: mutasd az ánuszod! (+18)

ánusz Rákóczi Ferenc Morning Show verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő ötlettel rukkolt elő egy szexjátékok gyártásával foglalkozó férfi. Brian Sloan a legszebb ánuszt szeretné megtalálni.

Az üzletember tavaly ugyancsak egy hasonló hírrel került be a médiába: megrendezte az első here- illetve vaginaszépségversenyt, melyen ráadásul egy magyar lány érte el a 3. helyezést. Most viszont inkább a hátsókra helyezi a hangsúlyt, ráadásul egy elég komoly pénzösszeggel - írja a Pressroomvip.

Forrás: Thinkstock

A legszebb ánusz 5000 dollárt, vagyis körülbelül 1 millió 300 ezer forintnak megfelelő összeget kap. A szépségversenyre november 8-ig lehet jelentkezni, tehát az amerikai elnökválasztás napjáig. A hírek szerint ebben az évben is lesz magyar induló. A Morning Show csapata ma reggel eldöntötte, hogy bizony ők is neveznek a versenyre. Mivel nem tudták eldönteni, hogy Jani, Feri vagy Balázs ánusza legyen a favorit, ezért kalapból húztak.

A sors pedig úgy hozta, hogy Rákóczi Feri lesz az a szerencsés, akinek ánuszfotóját fel kell töltenie a verseny hivatalos oldalára.

Lehet, hogy idén Feri hozza majd el a hatalmas pénzösszeget? Az eddig készült remekműveket ide kattintva nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.