Elképesztő ötlettel rukkolt elő egy szexjátékok gyártásával foglalkozó férfi. Brian Sloan a legszebb ánuszt szeretné megtalálni.

Az üzletember tavaly ugyancsak egy hasonló hírrel került be a médiába: megrendezte az első here- illetve vaginaszépségversenyt, melyen ráadásul egy magyar lány érte el a 3. helyezést. Most viszont inkább a hátsókra helyezi a hangsúlyt, ráadásul egy elég komoly pénzösszeggel - írja a Pressroomvip

Forrás: Thinkstock

A legszebb ánusz 5000 dollárt, vagyis körülbelül 1 millió 300 ezer forintnak megfelelő összeget kap. A szépségversenyre november 8-ig lehet jelentkezni, tehát az amerikai elnökválasztás napjáig. A hírek szerint ebben az évben is lesz magyar induló. A Morning Show csapata ma reggel eldöntötte, hogy bizony ők is neveznek a versenyre. Mivel nem tudták eldönteni, hogy Jani, Feri vagy Balázs ánusza legyen a favorit, ezért kalapból húztak.

A sors pedig úgy hozta, hogy Rákóczi Feri lesz az a szerencsés, akinek ánuszfotóját fel kell töltenie a verseny hivatalos oldalára. Lehet, hogy idén Feri hozza majd el a hatalmas pénzösszeget? Az eddig készült remekműveket ide kattintva nézheted meg!