VV Mici VV Ati ValóVilág 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Ati és Mici között olyan, mintha lenne valami, pedig vélhetően csak a szexhiányuk és a kiéhezettségük hajtja őket egymáshoz. Most azonban Ati olyat mondott, amit a lány kikért magának.

Micit egy ideje Krisztián is fűzőgeti, legalábbis ha annak nevezhetjük, hogy mellette maszturbált az ágyban. Az egyik buliban aztán Ati is hülyítette kicsit a lányt, amiből aztán jól nem lett semmi. Hogy kit választ, vagyis kinek hagyja majd magát Mici, egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy Atinak komoly tervei vannak a lánnyal. Mármint, ha annak lehete nevezni azt, hogy le akar feküdni vele:

Olyan férfi kell, aki az öklével dörzsöli a mellbimbót?http://www.life.hu/intim/20161010-jodi-ellen-malpas-egy-ejszaka-igerete-brit-iro-szerint-szenvedellyel-kell-megszerezni-a-noket.htmlA külföldi és a hazai romantikus irodalom A szürke ötven árnyalata óta ontja magából az újabbnál újabb erotikus regényeket, amelyek valahol mélyen mind ugyanolyanok. Érzelmi dementorok, újraálmodott Christian Greyek csábítják el a világ nőit, akik még mindig elhiszik ezeket a nem e világi szexmeséket. De mégis mi olyan szexi bennük? Megkérdeztem egy szakértőt. Intim--Zavaró kamatyzaj! Megint túl hangosan szexeltek a Star Academy-benhttp://www.life.hu/intim/20161011-padar-alexandra-es-kelemen-laci-a-star-academyban-hangosan-szexeltek.htmlNem ez volt az első eset, hogy Alexáék pásztorórája zavarta az akadémia lakóit.IntimOrigoÚjabb bizarr szépségverseny: mutasd az ánuszod! (+18)http://www.life.hu/intim/20161011-anuszszepsegverseny-ilyet-meg-nem-lattal-feneket-mutat-majd-rakoczi-ferenc.htmlElképesztő ötlettel rukkolt elő egy szexjátékok gyártásával foglalkozó férfi. Brian Sloan a legszebb ánuszt szeretné megtalálni. IntimOrigo7 tipp, ha házi szexfotózásba fognátok a partnereddel (18+)http://www.life.hu/intim/20160928-ferfivelemeny-7-tipp-ha-hazi-szexfotozasba-kezdenel-a-partnereddel.htmlManapság, amikor mindenkinek a zsebében ott lapul egy kiváló minőségű kamera a telefonon, sosem látott népszerűségnek örvend a házi szexfotózás. Ha esetleg ti is tervezitek megörökíteni a közös akcióitokat a partnereddel, az alábbiakra nem árt azért figyelni. Intim--A prostituáltak történelme: a legősibb szakma 150 éve (18+)http://www.life.hu/intim/20161007-a-prostitualtak-tortenelmenek-150-evet-mutatja-be-a-fotosorozat.htmlA szexmunkások élete többnyire ürességgel és veszéllyel van tele: ezt is megörökítette az a fotós, aki a prostituáltakról készített portrékat, de sokkal romantikusabb pillanatokat is elkapott. Így tárul valós kép mindenki elé az örömlányok életének eddig nem látott oldaláról. IntimOrigoPerverz papi és nagyi szexelt a parkban - Videó (18+)http://www.life.hu/intim/20161009-perverz-nagyszulok-szexeltek-nyilvanosan-egy-park-padjan-18.htmlA Youtube-re töltette fel valaki azt a videót, amin egy nagymama és egy nagypapa szexelnek egy park padján.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.