Pamela Aderson azt vette a fejébe, hogy segít az embereknek abban, hogy jobb szexben legyen részük: ezt úgy érné el, hogy a pornó ellen kampányol, és nyilvánosan beszél a szexuális zaklatásról is. 

Pamela Anderson nemrég a szexuális zaklatásról beszélt: neki ugyanis van ebben tapasztalata, hiszen korábbi kapcsolataiban nem egyszer fordultak elő vele ilyesféle dolgok. Pamela most arra ösztönzi az embereket, hagyjanak fel a pornónézéssel, mert szerinte ez megöli a szerelmet. A sztár a This Morning című showban beszélt a kampányáról.

Forrás: uk.missguided.co.uk

Persze azért Pamela sem egy szent: szerepelt a nyuszis magazin hasábjain, nem is egyszer, ráadásul neki is készült szexvideója - erre rá is kérdezett a két műsorvezető, Eamonn Holmes és Ruth Langsford.Tudom, én is része vagyok a problémának, mert szerepeltem a Playboyban, és volt egy videóm, amit elloptak a házamból, kikerült a netre, az egész világ láthatta, azok az emberek, akiknek amúgy sosem kellett volna ilyemmiket látniuk.De szerintem a Playboy nem pornográf. Én magam is romantikus vagyok. Kezeltek már úgy az ágyban, mint egy pornósztárt? Engem igen, és köszönöm, többé nem akarom."

Forrás: Larry Busacca / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Pamela elmondta azt is, ő nem egy prűd nő, és nem is azért emelte fel a hangját, hogy az emberek ne szexeljenek, hanem azért, hogy a szexuális életük jobb legyen. Ehhez pedig szerinte nem kellenek a minőségtelen pornófilmek.