Krisztián péniszét Odikának, Mici csúnyáját Kangának hívják (18+)

valóvilág VV Mici ValóVilág 8 VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap a nézők jóvoltából Krisztián térhetett vissza a villába, kihivója, a stúdióban igazi retardálként viselkedő Tivy pedig kipottyant. A párbaj előtt azonban Mici levelet írt villaszerelmének.

Mint ismeretes, a páros már több pózt is kipróbált, és szinte mindenhol szexeltek már a villában. Időről időre azt hisszük, már nem lehet fokozni kettejük intim viszonyát, de aztán mindig kiderül, hogy mégis. A szemérmetlen villalány, aki nemrég leszbikus élményeiről mesélt, írt egy levelet Krisztiánnak, amiben feldete, hogyan nevezték el egymás nemi szerveit:

"Legyél nagyon jó kisfiú, Odika is nagyon fog hiányozni, de ígérem, ahogy tudom, kezelésbe veszem. Jó lenne, ha addig nem adnád oda másnak, mert k*rva ideges lesz a kis Kanga, kösz" - szavalta Mici a sufniban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.