"Szeretlek, de undorodom, hogy Micivel vagy!" - Zsolti rá van gyulladva Krisztiánra

valóvilág VV Mici VV Zsolti ValóVilág 8 VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Krisztián vasárnap este fölényes győzelmet aratott a retardáltként viselkedő Tivyvel szemben, így visszakerült a villába. A párbaj során levetített kisfilmek közül azonban érdemes egyet külön is kiemelni.

Az egyik videóban Mici arról beszélt, Zsolti azért utálja őt, mert féltékeny. Vagyis hogy rá van állva Krisztiánra, és azért támadja állandóan a lányt, mert irigyli tőle a kigyúrt, izmos macsót.

Ma este újabb fordulatot vesz majd ez a történet is, ugyanis Zsolti bevallja Krisztiánnak, hogy szereti, de undorodik attól, hogy Micivel van...

Mit gondolsz, igaz lehet, hogy Zsoltinak bejön Krisztián?

Zsolti tényleg rá van gyulladva Krisztiánra?

Krisztián erotikus masszázzsal kényeztette Micit: VIDEÓ! (18+)http://www.life.hu/intim/20161114-valovilag-8-vv-krisztian-erotikus-masszazzsal-kenyeztette-vv-micit.htmlKrisztián vasárnap este fölényes győzelmet aratott a retardáltként viselkedő Tivy-vel szemben, így visszakerült a villába. Vagyis továbbra is megkapjuk majd a napi "pornóbetevőt". Intim--Hailey Baldwin elég szorosan bújik barátnőjéhez - őrülten szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20161113-hailey-baldwin-modell-eleg-szorosan-bujik-baratnojehez.htmlA fiatal modell ismét egy mesés helyen lazulgat egy barátnőjével: a lányokról egy igen intim kép készült a nyaralás alkalmával. IntimOrigoOrgia a nyílt utcán - A járókelők nem hittek a szemüknek (18+)http://www.life.hu/intim/20161113-az-angliai-lincolnshireben-orgia-a-nyilt-utcan.htmlAz angliai Lincolnshire-ben egy férfi épp kutyája ürülékét takarította fel, amikor figyelmes lett az ominózus jelenetre.Intim--Fülledt képek: így néznek ki a prostituáltak szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20161110-igy-neznek-ki-a-prostitualtak-szex-kozben.htmlMindennap láthatta a fotós, hogy mi folyik a lakásával szembeni bordélyházban, ablakaiból ugyanis kiváló rálátás nyílt a kupira. Merry Alpern gépet ragadott, és megörökítette, mi zajlik a szexklub zárt ajtaja mögött. Intim--Ezt tedd, ha kikerült a szexvideód a netre!http://www.life.hu/intim/20161110-magyarorszagon-ezeket-teheted-ha-kikerult-a-szexvideod-a-netre.htmlMélyen megrázta Olaszországot a 31 éves Tiziana Cantonénak a halála, aki a róla készült felnőttfilm nyilvánosságra kerülése után köznevetség tárgyává, és internetes mémek célpontjává vált. Hiába sikerült elérnie, hogy eltávolítsák a videót, nem tudta feldolgozni a megaláztatást, és végül önkezével véget vetett az életének. Intim--A perverz szex hatására kreatívabbak leszünk?http://www.life.hu/intim/20161112-a-perverz-szex-hatasara-kreativabbak-leszunk.htmlA megszokottól eltérő szexuális magatartás egy olyan megváltozott tudatállapotot hoz, amelynek segítségével saját belső kreativitásunk aktivizálható – derül ki egy friss kutatásból. A szakemberek a BDSM-et vizsgálták.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.