Évtizedek után kiderült, amit eddig csak sejteni lehetett: a Csillagok háborúja két sztárja nemcsak a filmvásznon, de a való életben is együtt összeszűrte a levet.

Carrie Fisher úgy döntött, végre elmondja az igazat egykori viszonyáról: ő és Harrison Ford tényleg összejöttek még a Csillagok háborúja trilógia forgatása előtt - erről vallott a 60 éves színésznő a People magazinnak. Na nem véletlen a nagy kitárulkozás: a sztárnak hamarosan megjelenik életrajzi könyve, és már jó előre szólt Harrisonnak, hogy bizony mesél majd a viszonyukról is.

Carrie Fisher és Harrison Ford az Ébredő erőben, 2015-benForrás: NORTHFOTO/© 2015 by Entertainment Pictures/Lucasfilm

Nagyon intenzív volt a dolog. Hétköznap Han és Leila voltunk, hétvégén Carrie és Harrison - mesélte a színésznő, aki akkor 19 éves volt, a filmsztár pedig 33. Az is kiderült, mikor jöttek össze: az első szexre George Lucas születésnapi bulija után került sor. 

A viszony pár hónapig tartott csak, ám 40 évig sikerült titokban tartani. Harrison ugyan engedélyt adott a színésznőnek a történtek leírására, de azért nem lehet most könnyű mindenkinek: a színész akkor már házasságban élt, és két gyermeke is volt.