Kelemen Anna a durva együttléteket szerette

Forrás:Facebook -
szex Kelemen Anna együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna kendőzetlenül mesélt szexuális életéről. Ő bizony régebben a kemény és durva szexet kedvelte.

Kelemen Anna elmesélte, hogy változtatnia kellett a szexualitásban megszokott stílusán, mert párja rendszerint ijesztőnek tartotta viselkedését. Anna elárulta, hogy egy nyitott kapcsolatba simán belefér, ha egyik pillanatról a másikra légyottot akarunk szervezni, ám egy komolyabb párkapcsolat ezt nem biztos, hogy elbírja.

Kelemen Anna Forrás:Facebook

"Ha együttélés van, akkor azt finoman kell tálalni, és inkább rávezetve kell tálalni, hogy nekem lenne kedvem összebújni."- mondta Anna a talk show-ban.

Szerinte így sokkal nyitottabb lesz partnerünk, mintha kész tények elé állítanánk egyik percről a másikra. Arról is beszélt a 36 éves sztár, hogy az előzmények nélküli hirtelen szexéhség sokkal jellemzőbb a férfiakra, mint a nőkre. Ezért külön érdekes, hogy mikor a nők lépnek fel határozottabban, akkor az ellenkező nem képviselői közül sokan megrémülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.