Harry herceg szextitkait tálalta ki az exe

szex titok Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry ágyában megfordult már egy-két lány, közülük egy pedig készséggel nyilatkozik a herceg szexuális vágyairól. Carrie Royale elárulta, hogy a királyi sarj kissé perverz.

Harry herceg eddig a legújabb barátnője miatt állt a figyelem középpontjában, ugyanis egy amerikai színésznő, Meghan Markle a kedvese. Állítólag már el is jegyezték egymást a szerelmesek, ám egy volt barátnő belerondíthat az idillbe. Carrie Royale korábban egyszer-kétszer megfordult már Harry ágyában, most pedig kitálalja a herceg mocskos szextitkait.

Harry herceg szextitkait árulta el volt barátnője Forrás: AFP/Justin Tallis

A volt barátnő elég részletekbe menően beszélt a herceg képességeiről és méreteiről. Kiderült, hogy

Harry nem rendelkezik nagy szerszámmal,

sőt kifejezetten átlagos méretű a férfiassága. Ebben lehet, hogy nem tér el a hétköznapitól, azonban a vágyai kifejezetten különösek. Carrie Royale állítása szerint a herceg igazán nyitott, ha a szexről van szó sőt, mondhatni

meglehetősen perverz az ágyban.

A volt barátnő azt is elárulta, hogy a herceg nagyon jól tud csókolni! "Nagyon kedves ajkai vannak. Vele volt életem egyik legjobb csókja. Nagyon forró volt, a pulzusom az egekbe emelkedett, majdnem álomszerű állapotba kerültem" - mondta a Radar Online-nak Carrie Royale.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.