Stella Maxwell LOVE magazin intim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ír modell, Stella Maxwell és Palvin Barbi országos barátnők, mindketten megjárták már a LOVE magazint. Ezúttal Stella terpesztése kavarta fel az állóvizet. 

A Wall Street Farkasa című filmben van egy jelenet, amiben a dögös Margot Robbie bizony elég szexi pózba vágja magát Leonardo DiCapriónak, miután felrója a gyerekszobában, hogy jó ideje nem szexelnek már. Most Stella Maxwell modell imitálja ugyanazt a pózt, hasonló göncben, és meg kell hagyni, elég erotikusan fest a jelenetben, ami a LOVE magazin számára készült.

A Love Magazin így az év végén sorra mutatja be a legszebb hírességekkel fűszerezett kisfilmjeit: pár napja arról írtunk, hogy meztelenkedik nekik Ireland Baldwin, Kim Basinger és Alec Baldwin egy szem közös gyermeke.

Ha pedig már Stella kapcsán szóba került a mi Palvin Barbink, megmutatjuk azt is, hogy terpeszt a magyar modell a Lui magazin hasábjain. Nekünk kétségkívül ő a legeslegdögösebb!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.