Gallusz Niki és kedvese, Laura, már lassan 7 éve vannak együtt. Szerelemüket meg is pecsételték, Niki ujjára már háromszor került gyűrű.

A két nő mindenképpen szeretne egybe kelni, de mivel Magyarországon ezt a törvények nem teszik lehetővé, más megoldás után kellet nézniük. Úgy döntöttek, édes kettesben végigvonulnak a sorok között egy templomban. A lemezlovas Laura Bécsben kérte meg a színésznő kezét, találtak egy nagyin vékony, igazán különleges gyűrűt.
 

Gallusz Niki és párja, LauraForrás: FEM3


"Amikor én megkaptam ezeket a gyűrűket, mindegyik külön alkalom volt. Bementünk egy templomba, nem volt fontos, milyen templom, nem ez volt a lényeg. Szerettünk volna megélni egy szent pillanatot. Ez egy elköteleződés. Nem mások előtt, hanem nekünk. A Jóisten előtt" - mesélte Niki Orosz Barbarának a FEM3 Hálószobatitkok című műsornak felvételén.

"Leültünk, imádkoztunk, meditáltunk, a szeretteinkre gondoltunk, én megkaptam ezt a gyűrűt, összebújtunk kicsit és beszélgettünk" – mesélt a szertartásukról Niki, aki egészen el is érzékenyült.

Niki egyébként nem akar mindenáron anya lenni, neki az a fontos, hogy Laurával élje le az életét. Ha nem lesz gyerekük, azzal is megbékél.