Így fogadott egymásnak örök hűséget Gallusz Niki és párja, Laura

Forrás: FEM3 -
Gallusz Niki házasság leszbikus templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gallusz Niki és kedvese, Laura, már lassan 7 éve vannak együtt. Szerelemüket meg is pecsételték, Niki ujjára már háromszor került gyűrű.

A két nő mindenképpen szeretne egybe kelni, de mivel Magyarországon ezt a törvények nem teszik lehetővé, más megoldás után kellet nézniük. Úgy döntöttek, édes kettesben végigvonulnak a sorok között egy templomban. A lemezlovas Laura Bécsben kérte meg a színésznő kezét, találtak egy nagyin vékony, igazán különleges gyűrűt.

Gallusz Niki és párja, Laura Forrás: FEM3


"Amikor én megkaptam ezeket a gyűrűket, mindegyik külön alkalom volt. Bementünk egy templomba, nem volt fontos, milyen templom, nem ez volt a lényeg. Szerettünk volna megélni egy szent pillanatot. Ez egy elköteleződés. Nem mások előtt, hanem nekünk. A Jóisten előtt" - mesélte Niki Orosz Barbarának a FEM3 Hálószobatitkok című műsornak felvételén.

"Leültünk, imádkoztunk, meditáltunk, a szeretteinkre gondoltunk, én megkaptam ezt a gyűrűt, összebújtunk kicsit és beszélgettünk" – mesélt a szertartásukról Niki, aki egészen el is érzékenyült.

Niki egyébként nem akar mindenáron anya lenni, neki az a fontos, hogy Laurával élje le az életét. Ha nem lesz gyerekük, azzal is megbékél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.