Sosem lehet tudni, hogy a sztárvilágban ki kivel fog kapcsolatba kerülni, ám egy dolog most kiderült: Wendi Deng számára a szépség sokkal fontosabb, mint a pénz, hiszen egy gyönyörű magyar modellel látni mostanság együtt. 

Wendi Deng 2013-ig volt Rupert Murdoch felesége, azóta pedig válogat a jelentkező férfiak hada közül. Látták randizni a brit hegedűművésszel, Charlie Siemmel, és tavaly arról is szó esett, hogy Vlagyimir Putyinnal szoros kapcsolatot ápolnak, ám ezt a kínai nő tagadja.

Wendi Deng egy szexi magyar modellel jött összeForrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Gregory Pace/Bei/Shutterstock

Jelenleg azonban - nem meglepő módon -  megakadt a szeme a szexi magyar modellen, Zahorán Bertoldon. 

Nem csoda, hogy a közel 50 éves nőnek szívmelengető gondolat a 26 éves zsenge modell férfivel együtt lenni, aki úgy tűnik szintén érdeklődik a filmproducer nő iránt. 

A páros még tavaly májusban  Naomi Campbell szülinapi buliján találkozott, a múlt héten pedig látták őket a Saint-Barthélemy szigetén sétálva. Ezt pedig nem sokkal később egy közös fotó követte az Instagramon.

新年快樂 @wendimurdoch ❤ Happy New Year! Boldog új évet!

Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) által közzétett fénykép,

A fiatal magyar szépség New Yorkban modellkedik, olyan márkákkal is dolgozott már együtt, mint az Armani, a Givenchy vagy a Versace.  

#nocaptionisacaption @gmvaughan

Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) által közzétett fénykép,