Hoppá! Magyar szeretőt tart a milliárdos exfeleség

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Gregory Pace/Bei/Shutterstock -
modell magyar Wendi Deng Rupert Murdoch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem lehet tudni, hogy a sztárvilágban ki kivel fog kapcsolatba kerülni, ám egy dolog most kiderült: Wendi Deng számára a szépség sokkal fontosabb, mint a pénz, hiszen egy gyönyörű magyar modellel látni mostanság együtt. 

Wendi Deng 2013-ig volt Rupert Murdoch felesége, azóta pedig válogat a jelentkező férfiak hada közül. Látták randizni a brit hegedűművésszel, Charlie Siemmel, és tavaly arról is szó esett, hogy Vlagyimir Putyinnal szoros kapcsolatot ápolnak, ám ezt a kínai nő tagadja.

Wendi Deng egy szexi magyar modellel jött össze Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Gregory Pace/Bei/Shutterstock

Jelenleg azonban - nem meglepő módon - megakadt a szeme a szexi magyar modellen, Zahorán Bertoldon.

Nem csoda, hogy a közel 50 éves nőnek szívmelengető gondolat a 26 éves zsenge modell férfivel együtt lenni, aki úgy tűnik szintén érdeklődik a filmproducer nő iránt.

A páros még tavaly májusban Naomi Campbell szülinapi buliján találkozott, a múlt héten pedig látták őket a Saint-Barthélemy szigetén sétálva. Ezt pedig nem sokkal később egy közös fotó követte az Instagramon.

新年快樂 @wendimurdoch ❤ Happy New Year! Boldog új évet!

Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) által közzétett fénykép,

A fiatal magyar szépség New Yorkban modellkedik, olyan márkákkal is dolgozott már együtt, mint az Armani, a Givenchy vagy a Versace.

#nocaptionisacaption @gmvaughan

Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) által közzétett fénykép,

Együtt nyugszik majd a két világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-carrie-fishernek-es-debbie-reynoldsnak-kozos-temetese-lesz.htmlCarrie Fisher szívinfarktusban halt meg, édesanyja csak egy nappal élte túl őt. Debbie Reynolds utoljára is csak annyit mondott, a lányával szeretne lenni. Most lehet, hogy teljesül a kívánsága. TV + Sztárok--Metroszexuális lenne az RTL Klub sztárja? Úgy tűnik!http://www.life.hu/sztarok/20170104-gaspar-laci-szakalla-masfel-oraig-keszul.htmlGáspár Laci élete teljesen átalakult azzal, hogy nem csak énekesként, hanem műsorvezetőként is helyt kell állnia. A Playback párbaj házigazdája családja mellett még egy nagyon fontos dolgora mindig szakít időt: a szakállára. TV + SztárokOrigoSaját műsorral tér vissza Azurák Csaba http://www.life.hu/sztarok/20170104-azurak-csaba-onallo-musorral-ter-vissza-a-tv2-kepernyojere.htmlA 40 éves tévés szakember hosszú idő után újra látható lesz a kereskedelmi csatorna képernyőjén. TV + Sztárok--Kevin 2017-ben már a TV2-n karácsonyozikhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-andy-vajna-szerzodes-a-reszkessetek-betorok-a-tv2-kepernyojen.htmlBár eddig minden évben az RTL Klubon volt látható a népszerű filmsorozat, a reszkessetek betörők!, 2017-től megváltoznak a dolgok. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsának Liptai Claudia jósnője segíthttp://www.life.hu/sztarok/20170104-demcsak-zsuzsa-liptai-claudia-josnojehez-jar.htmlDemcsák Zsuzsa nagyon reméli, hogy 2017 az ő éve lesz, és megtalálja társát. A cél érdekében egy rontás elleni fonalat is visel csuklóján, pontosan olyat, amilyet Liptai Caldia, aki mint tudjuk, most nem is lehetne boldogabb.TV + SztárokOrigoErre a rossz szokására nem büszke Voksán Virág - Megfogadta, hogy változtathttp://www.life.hu/sztarok/20170103-voksan-virag-elarulta-mi-a-rossz-szokasa.htmlVoksán Virág elmesélte mi az a rossz szokása, amire egyáltalán nem büszke. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.