intim pillanat fotósorozat zavarás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veled is előfordult már, hogy olyan helyzetben zavartak, amikor a hátad közepére sem kívántál volna még egy embert? Nos, valószínűleg valami ehhez hasonló arckifejezésed volt akkor. Fotók! 

Nincs is annál borzasztóbb, amikor az embernek váratlan vendégei vannak. Főleg akkor, ha a nem kívánt személy még be is tud hatolni személyes életterünkbe. Intim pillanataink a legféltettebb kincseink, ilyenkor tudunk elmélyülni, esetleg kikapcsolódni. Ebbe belegyalogolni bűn!

Ne csak szexuális együttlétekre gondoljunk az "intim pillanat" szókapcsolat hallatán. Ugyanúgy egy bensőséges élethelyzet az is, amikor az édesanya szoptatja a kisbabáját, amikor egy nő vagy férfi anyaszült meztelenül relaxál egy kanapén, vagy amikor épp sminkelünk, esetleg borotválkozunk.

Ezek mind-mind olyan események, amelyekhez általában nem igényeljük a társaságot, ám ha az mégis megjelenik, akkor vicces arckifejezésekkel jelezzük markáns egyet nem értésünket. Készültünk egy szuper fotósorozattal is a témában!

/1701/_gy_n201715153920Golyóálló óvszer – Íme, a kondomok Rolls-Royce-ja (18+)http://www.life.hu/intim/20170104-lelo-hex-maximalis-hextazis-ovszert-teszteltunk.htmlSegédeszköz helyett ezúttal egy prémium kategóriás óvszert vettünk alaposabban szemügyre, nem ok nélkül: a LELO nem állít mást, mint hogy minden eddiginél komfortosabb, erősebb és vékonyabb kondomot készített, alapjaiban forgatva fel ezzel a piacot. Lássuk, mi valósul meg az ígéretekből a gyakorlatban! IntimThinkstockBordélyházban árulja testét az egykori magyar bokszolónő (18+)http://www.life.hu/intim/20170105-magyar-bokszolono-bordelyhazban-arulja-testet.htmlHárom évvel ezelőtt tűnt fel először a magyar bokszolónő a svájci bordélyház honlapján, és azóta is ezzel keresi kenyerét. A kétszeres aranyérmes sportoló szolgáltatásai egy órára 90 ezer forintba kerülnek. IntimOrigo3 napig tartó erekciót okoz az új fajta kávéhttp://www.life.hu/intim/20170105-erekciot-okoz-a-stiff-bull-uj-kave-termeke.htmlOlyan kávé került a piacra, ami minden férfi álma lesz: bizonyítottan jelentős erekciót okoz. IntimOrigoMeztelen fotót posztolt magáról a 65 éves magyar celebnőhttp://www.life.hu/intim/20170104-cicciolina-meztelen-fotot-posztolt-magarol-instagramra.htmlEgyik évekkel ezelőtti képét tette közzé nyilvános Instagram-oldalán Cicciolina. IntimOrigoHoppá! Magyar szeretőt tart a milliárdos exfeleséghttp://www.life.hu/intim/20170104-wendi-deng-es-zahoran-bertold-egy-par-lettek.htmlSosem lehet tudni, hogy a sztárvilágban ki kivel fog kapcsolatba kerülni, ám egy dolog most kiderült: Wendi Deng számára a szépség sokkal fontosabb, mint a pénz, hiszen egy gyönyörű magyar modellel látni mostanság együtt. Intim--Durva fotók készültek kubai prostituáltakrólhttp://www.life.hu/intim/20170102-igy-neznek-ki-a-kubai-prostitualtak.htmlFotósorozat készült a kubai örömlányokról, akiket éppen munka előtt, közben vagy után kaptak lencsevégre. Megdöbbentő fotók következnek. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.