fotósorozat prostituált Kuba szexmunkás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fotósorozat készült a kubai örömlányokról, akiket éppen munka előtt, közben vagy után kaptak lencsevégre. Megdöbbentő fotók következnek.

"Jinetaras" - így hívják azokat a nőket Kubában, akik pénzért árulják a testüket. A megfelelő honoráriumért cserébe ezek a lányok technikailag bármire kaphatóak.

Találkozhatunk velük szórakozóhelyeken és az utcán is, nincs kifejezett törzshelyük, mindenhol jelen vannak, ahol nyüzsögnek az emberek. Általában a szigetre érkező turisták számára nyújtanak szolgáltatást és örömöt, de a helyiek körében is híresek és keresettek.

Ez a fotósorozat január 1-jén készült, és rendkívül érzékletesen mutatja be a szexmunkás életforma sajátosságait. A fotók igen bizarr hangulatot keltenek. Képgaléria készült a 2016-os év legjobb fenekeiről is.

/1701/Durva20171291646

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.