Madonna durvul: öltánccal ajándékozta meg rajongóját

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
Madonna öltánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna a rajongója legmerészebb álmát teljesíthette be azzal, hogy egy igen pikáns öltáncot adott elő neki, mindezt egy adománygyűjtő rendezvényen. Nem bír magával az 58 éves énekesnő...

Nemrég bukott le Madonna egy 25 éves fiúval, de úgy tűnik, nem a kis suhanc az egyetlen férfi, akivel mostanában intim kapcsolatba került. A vadóc énekesnő 58 éves létére nem bírja elviselni az idő múlását, és úgy viselkedik, mint fiatalabb éveiben. Egy adománygyűjtő estén rózsaszín bohócjelmezbe öltözve énekelt a vendégeknek, amikor úgy döntött, közelebb kerül az egyik rajongójához.

Madonna újabban öltáncol a rajongóinak Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

A férfi pedig kapva kapott az alkalmon, ahogy Madonna a színpad széléhez ért, combjait átkarolva emelte le az énekesnőt, aki ezután egy pikáns öltánccal jutalmazta meg az illetőt. A vendégsereg persze végignézte az intim dörgölőzést, és nem mulasztották el rögzíteni az eseményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.