intim pillanat fotósorozat zavarás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veled is előfordult már, hogy olyan helyzetben zavartak, amikor a hátad közepére sem kívántál volna még egy embert? Nos, valószínűleg valami ehhez hasonló arckifejezésed volt akkor. Fotók! 

Nincs is annál borzasztóbb, amikor az embernek váratlan vendégei vannak. Főleg akkor, ha a nem kívánt személy még be is tud hatolni személyes életterünkbe. Intim pillanataink a legféltettebb kincseink, ilyenkor tudunk elmélyülni, esetleg kikapcsolódni. Ebbe belegyalogolni bűn!

Ne csak szexuális együttlétekre gondoljunk az "intim pillanat" szókapcsolat hallatán. Ugyanúgy egy bensőséges élethelyzet az is, amikor az édesanya szoptatja a kisbabáját, amikor egy nő vagy férfi anyaszült meztelenül relaxál egy kanapén, vagy amikor épp sminkelünk, esetleg borotválkozunk.

Ezek mind-mind olyan események, amelyekhez általában nem igényeljük a társaságot, ám ha az mégis megjelenik, akkor vicces arckifejezésekkel jelezzük markáns egyet nem értésünket. Készültünk egy szuper fotósorozattal is a témában!

/1701/_gy_n201715153920

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.