Channing Tatum lőtt egy pucér képet a feleségéről, és feltette az Instagramra

meztelen Jenna Dewan-Tatum Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes fotóra bukkantunk a jóképű és jó testű Channing Tatum közösségi oldalán. A színész ugyanis egy pucér képet töltött fel Jenna Dewan-Tatumről az Instagramra.

Hogy vajon a fiatal édesanya mit szólt férje tettéhez, egyelőre nem derült ki:

Nap time = The Best Time

Channing Tatum (@channingtatum) által közzétett fénykép,

Leszbicsók csattant a Golden Globe vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/intim/20170109-sarah-paulson-leszikus-szineszno-csokolozott-a-golden-globeon.htmlNem titok, hogy a 42 éves Emmy-díjas amerikai színésznő, Sarah Paulson a nőkhöz vonzódik. A színésznő nem titkolja másságát, ezúttal is szerelmével lépett a Golden Globe vörös szőnyegére.Intim--Íme a Golden Globe-gála keblei: Dekoltázsok a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/intim/20170109-golden-globe-mellek-es-dekoltazsok-a-voros-szonyegrol.htmlMíg a nők Ryan Reynoldstól és Ryan Goslingtól olvadozhattak a Golden Globe-gálán, addig az uraknak is volt néznivaló. Intim--Ők a Golden Globe álompárja: Így tündököl Ryan Reynolds és Blake Livelyhttp://www.life.hu/intim/20170109-ryan-reynolds-es-blake-lively-a-golden-globe-alomparja-igy-tundokolnek.htmlNyogodtan kimondhatjuk, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively az idei Golden Globe-gála álompárja.Intim--Így kell idén párt keresni - Randi-előrejelzés 2017-re!http://www.life.hu/intim/20170107-tarskereses-igy-keszulhetsz-fel-2017-re-ha-epp-tarsat-keresel.html2016 a mackós, aputestű férfiak és a szomszéd lányok éve volt. A helyesírási hibák és a túl szexi képek sem az adatlapokon, sem az üzenetekben nem számítottak menőnek. Az első randikon a szexszel ellentétben a csók szinte mindenkinek belefért, és az sem volt baj, ha a férfi virággal érkezett a találkozóra. A több mint 12 ezer ember megkérdezésével végzett felmérésekből arra is fény derült, hogy minél fiatalabb valaki, annál több szót használ a szeretkezésre, az extrém helyszínek közt pedig az autók hátsó ülése és a kilátó is meglepően népszerű volt. Íme, néhány tipp, hogy 2017-ben mindenkinek gördülékenyen mehessen a párkeresés. IntimThinkstockCsak az okos nőktől óvjon meg az Isten!http://www.life.hu/intim/20170102-nem-szeretik-a-ferfiak-az-okos-noket.htmlValamiért a férfiak nem tudnak mit kezdeni egy szép és okos nővel. Vajon miért viselkednek velük olyan furán? IntimThinkstockMadonna durvul: öltánccal ajándékozta meg rajongójáthttp://www.life.hu/intim/20170106-madonna-58-evesen-oltancol-rajongojanak.htmlMadonna a rajongója legmerészebb álmát teljesíthette be azzal, hogy egy igen pikáns öltáncot adott elő neki, mindezt egy adománygyűjtő rendezvényen. Nem bír magával az 58 éves énekesnő... Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.