Klapka György pikáns nemi életéről is mindig őszintén vallott

Fotó: Nagy Attila [origo] -
nemi élet Klapka György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György mindig is híres volt őszinteségéről, nem titkolta el üzleti ügyeit sem, ahogy a magánéletéről is szívesen nyilatkozott. Önéletrajzi könyvében részletesen leírta, mi jellemezte kapcsolatukat második feleségével: Koltai Mari nem lehetett egyedül Klapka ágyában.

Egy pillanatra sem titkolta Klapka György házasságai történetét, és azt sem, hogy felesége mellett is folytatta kicsapongó életét. Az Aranyember életrajzi könyvében részletesen beszámolt nemi életéről, de még a szüzességének elvesztéséről is. Revütáncosként csak úgy falta a nőket, állítása szerint bárkit megkaphatott.

Klapka György mindig őszinte volt, még a nemi életéről is vallott Fotó: Nagy Attila [origo]

"Mit szerénykedjek, imádtak a csajok, és én is őket, gyakorlatilag bármelyiket megkaphattam, egyik szeretőmtől a másikig jártam, hol itt aludtam, hol ott" - idézi a Blikk Klapka György könyvét, aki azt is elárulta, hogy egyik táncpartnerét, Mike Rózsit csak fogadásból vette feleségül. Az első igazi szerelme Koltai Mari színházi statiszta volt. Két év után vette el feleségül, hirtelen felindulásból, tréningruhában. "Akkoriban lehetett hirtelen felindulásból házasodni, állandóan készenlétben volt a tanácsnál az anyakönyvvezető.

Mari hamar belátta, hogy nem lehet egyedüli az ágyamban,

ezért ő hozta nekem a lányokat, hogy aztán hármasban vagy négyesben szórakozzunk" - írta könyvében. Sokáig nem lehetett közös gyermekük, de felesége végül teherbe esett. Halálát az elhibázott császármetszés okozta. "Életemben először és utoljára zokogtam. Úgy sírtam, mint egy gyerek. Két ujjammal végigsimítottam hideg ajkán, arcán, és megígértem neki, hogy vigyázok a fiunkra" - írta könyvében az Aranyember.

Minden nagy farkú pasinak az eget veri az egója? (18+)http://www.life.hu/intim/20170110-peniszmeret-avagy-tenyleg-a-meret-a-lenyeg-es-a-nagy-ego.htmlCikkek százai mantrázzák, hogy nem fontos a méret. Ez szimpla hazugság. A felmérések szerint valóban így van, de a „face to face” beszélgetések pontosan az ellenkezőjét mutatják: sok nő úgy vélekedik, hogy egy méretes pénisz vizuálisan sokkal izgatóbb, mint egy átlagos, plusz intenzívebb élményt nyújt szex közben. Ráadásul azok a nők, akik átélték már a teljes kitöltés élményét, gyakran tapasztalják azt, hogy a nagy hímvesszőjű férfiak óriási önbizalommal is rendelkeznek. Cikkünkben az összefüggés okaira kerestük a választ. IntimThinkstockHoppá! Prostiként hirdetik a neten az RTL Klub sztárját, ÉNB Evelinthttp://www.life.hu/intim/20170110-prostikent-hirdetik-a-neten-az-rtl-klub-sztarjat-ejjel-nappal-budapest-evelin.htmlNégyszázezer forint egy napra. Ennyi a tarifája egy netes hirdetés szerint annak a prostinak, aki az Éjjel-nappal Budapestben szereplő Evelin képével hirdeti szolgáltatásait. Intim--Fiatal szeretőt tart Lajsz András – Telefonja buktatta lehttp://www.life.hu/intim/20170110-fiatal-szeretot-tart-lajsz-andras-koktelkiraly-a-telefonja-buktatta-le.htmlA koktélkirály felesége találta meg a pikáns üzeneteket a férje telefonjában. A sértett asszony bosszúból a közös éttermük kétezres rajongótáborral rendelkező hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a szerelmesek közti üzenetváltást. IntimOrigoSzerelmes fotót posztolt Zsidró Tamás és Dobó Katahttp://www.life.hu/intim/20170109-zsidro-tamas-es-dobo-kata-szerelmes-fotot-posztoltak-magukrol.htmlIgazán cuki, hidegben összebújós fotót osztott meg kettejükről a mesterfodrász. IntimOrigo Channing Tatum lőtt egy pucér képet a feleségéről, és feltette az Instagramrahttp://www.life.hu/intim/20170109-channing-tatum-pucer-kepet-toltott-fel-jenna-dewan-tatumrol-instara.htmlÉrdekes fotóra bukkantunk a jóképű és jó testű Channing Tatum közösségi oldalán. A színész ugyanis egy pucér képet töltött fel Jenna Dewan-Tatumről az Instagramra.IntimOrigoLeszbicsók csattant a Golden Globe vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/intim/20170109-sarah-paulson-leszikus-szineszno-csokolozott-a-golden-globeon.htmlNem titok, hogy a 42 éves Emmy-díjas amerikai színésznő, Sarah Paulson a nőkhöz vonzódik. A színésznő nem titkolja másságát, ezúttal is szerelmével lépett a Golden Globe vörös szőnyegére. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.