Sienna Miller remegve zokogott Ben Affleckkel közös szexjelenetei miatt

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hgvc -
Sienna Miller szex Ben Affleck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érzékenyen érintette Sienna Millert, hogy új filmjében Ben Affleckkel kellett szexjeleneteket forgatnia. A több órás felvételek után remegve zokogott a színésznő.

Sienna Miller és Ben Affleck egy 1920-ban játszódó krimiben, Az éjszaka törvényében szerepelnek együtt, amit már Amerikában be is mutattak. A színésznőnek azonban nem volt olyan könnyű a forgatás, főként a pikáns jelenetekkel akadtak problémái.

Ben Affleck és Sienna Miller a filmjük forgatásán Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hgvc

"Mindenhol csináltuk" - fakadt ki Sienna Miller, azt is elmesélte, hogy autóban és bárban is volt intim jelenetük. Szerencse, hogy Ben Affleck és ő nagyon jó viszonyban vannak egymással, így legalább ügyetlenkedés nem volt, mégis nagyon kimerítették a pikáns jelenetek a színésznőt. A legfőbb problémája az volt, hogy 9 órán keresztül forgatták őket, így nagyon elfáradt a végére, és saját bevallása szerint "remegve zokogott" - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.