párkapcsolat szerelem érték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titkon mindannyian arra vágyunk, hogy legyen valaki, aki végig kísér minket az életünk útján. De vajon mi kell ahhoz, hogy egy jó kapcsolat örökké tartson?

Akárhány évesek is vagyunk, nem szabad elfelejtenünk azokat az értékeinket, tulajdonságainkat, amelyek különlegessé tesznek minket. Ha ezeket meg tudjuk őrizni, akkor valószínűleg a nyugdíjas éveink sem fognak unalmasan telni. A humor, a cinkosság, a spontaneitás és az intimitás olyan fontos elemei egy kapcsolatnak, amelyek nélkül talán még élni sem érdemes.

Fantasztikus fotósorozat látott napvilágot, amely nagyon realisztikusan mutatja be, hogy mire van szükség egy párkapcsolatban. Végig nézve az idős házaspárokról készült képeket hamar rádöbbenhetünk, hogy

a kor valójában csak egy szám,

amelynek nincs jelentősége.

Így néznek ki azok a párok, akik nem felejtettek el élni csak azért, mert megöregedtek. Akiket nem érdekel, ha megbámulják őket az utcán csak azért, mert nem a "társadalmi elvárásoknak" megfeleően viselkednek. Így néznek ki azok, akik nem csak boldognak mutajtják magukat, hanem valóban azok is.

/1701/Ez_az2017126132457

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.