Öngyilkos lett saját szexvideója miatt a fiatal nő, Tiziana Cantone

szexvideó halál öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nőről készült egy szexvideó, ezt követően teljesen tönkrement az élete. 

Tiziana Cantone Casalnuovo di Napoliban élt, egy negyvenes éveiben járó férfi volt a párja. A 29 éves nő kimagaslóan szép volt, boldog életet élt, és a jogi egyetemen tanult. Tiziana élete akkor ment tökre, amikor

egy róla készült videó felkerült a világhálóra, melyben orálisan elégít ki egy férfit.

A felvétel létrejöttének körülményei zavarosak, azt azonban tudjuk, hogy a lány két barátjának és a párjának küldte el privát üzenetben, hiszen nem kívánta nyilvánosságra hozni. A kisfilm ennek ellenére rejtélyes módon felkerült az internetre, máig sem tudni kinek a jóvoltából. Az orális szex közben elhangzott egy rövid párbeszéd is, amely rendívül felkapott lett:

- Te filmezel engem?

-Igen.

-Bravó.

Felkerült különféle ruhákra, matricákra, bögrékre, de készült számtalan mém és paródia is belőle.

Az olasz szépség eközben teljesen tönkrement. Nem mert utcára menni, mert mindenhol felismerte valaki, így már nem járt többé dolgozni, sportolni és a barátaival sem találkozott. Depressziós lett és pánikrohamoktól szenvedett; próbált menekülni a helyzet elől illetve nevet változtatni, de nem járt sikerrel.

Tiziana bírósághoz fordult az ügyével, ahol megítélték a felvételek levételét bizonyos portálokról. Ám ezzel egyidejűleg a nőt arra kötelezték, hogy fizessen 20.000 euró ( nagyjából 6 millió forint) jogi költséget.

A lány ezután lett öngyilkos, 2016 szeptemberében.

"A lányom egy jó ember volt, de nagyon sebezhető. Az események során rádöbbent, hogy bármit is tesz, soha nem fog tudni megszabadulni ettől a felvételtől. Ha 10 év múlva férje lesz és gyereke, ők is bármikor belefuthatnak a neten. Nem bírta ezt feldolgozni" - nyilatkozta Tiziana édesanyja a BBC-nek.

Nyugdíjast erőszakolt meg egy migráns Németországbanhttp://www.life.hu/news/20170214-migrans-eroszakolt-meg-egy-nyugdijast-nemetorszagban.htmlHátborzongató: Egy 60 éves nyugdíjas asszonyt erőszakolt meg egy bevándorló férfi Németországban. NewsThinkstockÖngyilkos lett egy 14 éves angol lány http://www.life.hu/news/20170214-ongyilkos-lett-egy-angol-tini-lany.htmlEgy 14 éves lány vesztette életét Angliában: társai rendszeresen támadták a Snapchat alkalmazáson keresztül, ezért végzett magával. NewsThinkstockSajnos még mindig tél van: Megdöbbentő lesz a mai időjáráshttp://www.life.hu/news/20170214-idojaras-elorejelzes-kedd-es-szerda.htmlA következő napokban igen változékony lesz az időjárás. A napsütés melegebb időt hoz, de a szél és a hideg emlékeztet arra, hogy még tart a tél. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoNem tudják, ki megy el Torgyán József temetésérehttp://www.life.hu/news/20170213-torgyan-jozsef-temetesere-nem-tudni-ki-megy-el.htmlValentin-napon helyezik örök nyugalomra Torgyán Józsefet, felesége szerint azonban nem árultak el neki részleteket arról, ki várható a parlamentből a megemlékezésre. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoVillantás a nyílt utcán: Verekedés közben mutatta meg melleit a nőhttp://www.life.hu/news/20170213-melleit-mutogatta-a-no-a-belvarosban.htmlMeglepő dolognak lehettek szemtanúi szombat este Cheltenham belvárosában a járókelők: két nő veszekedett, az egyikük pedig nekivetkőzött a harcnak: még a melltartóját is levette. NewsThinkstockVeronai buszbaleset: nyilatkozott az egyik áldozat, a futsalos Botond édesapja! http://www.life.hu/news/20170213-nyilatkozott-az-egyik-aldozat-a-futsalos-botond-edesapja.htmlA veronai buszbaleset áldozatainak emlékére és a családok megsegítésére öregfiúk-focitornát rendeztek vasárnap. A kezdőrúgást az egyik áldozat, Botond édesapja végezte el, aki megtiszteltetésnek érzi, hogy felkérték. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.