A fiatal nőről készült egy szexvideó, ezt követően teljesen tönkrement az élete. 

Tiziana Cantone Casalnuovo di Napoliban élt, egy negyvenes éveiben járó férfi volt a párja. A 29 éves nő kimagaslóan szép volt, boldog életet élt, és a jogi egyetemen tanult. Tiziana élete akkor ment tökre, amikor egy róla készült videó felkerült a világhálóra, melyben orálisan elégít ki egy férfit. 

A felvétel létrejöttének körülményei zavarosak, azt azonban tudjuk, hogy a lány két barátjának és a párjának küldte el privát üzenetben, hiszen nem kívánta nyilvánosságra hozni. A kisfilm ennek ellenére rejtélyes módon felkerült az internetre, máig sem tudni kinek a jóvoltából. Az orális szex közben elhangzott egy rövid párbeszéd is, amely rendívül felkapott lett:

 

- Te filmezel engem?

-Igen.

-Bravó.

 

Felkerült különféle ruhákra, matricákra, bögrékre, de készült számtalan mém és paródia is belőle.

Az olasz szépség eközben teljesen tönkrement. Nem mert utcára menni, mert mindenhol felismerte valaki, így már nem járt többé dolgozni, sportolni és a barátaival sem találkozott. Depressziós lett és pánikrohamoktól szenvedett; próbált menekülni a helyzet elől illetve nevet változtatni, de nem járt sikerrel. 

Tiziana bírósághoz fordult az ügyével, ahol megítélték a felvételek levételét bizonyos portálokról. Ám ezzel egyidejűleg a nőt arra kötelezték, hogy fizessen 20.000 euró ( nagyjából 6 millió forint) jogi költséget. 

A lány ezután lett öngyilkos, 2016 szeptemberében. 

"A lányom egy jó ember volt, de nagyon sebezhető. Az események során rádöbbent, hogy bármit is tesz, soha nem fog tudni megszabadulni ettől a felvételtől. Ha 10 év múlva férje lesz és gyereke, ők is bármikor belefuthatnak a neten. Nem bírta ezt feldolgozni" - nyilatkozta Tiziana édesanyja a BBC-nek.