Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, újra boldog Hajdú Péter. A 28 éves Eszter személyében talált rá a szerelem, aki civil, és szeretne a jövőben is a háttérben maradni. Megérkeztek az első fotók a válófélben lévő producerről és fiatal kedveséről, Hajdú pedig meg is erősítette, hogy egy párt alkotnak.

"Igen, valóban új kapcsolat van az életemben" – vallotta be a Frizbi műsorvezetője, akitől felesége, Sarka Kata tavaly júliusban költözött el a gyerekekkel közös otthonukból. "Nagyon friss még a kapcsolatunk, ezért sokat nem szeretnék róla elárulni. De igen, Eszter van az életemben, hat hónap egyedüllét után készen állok az újrakezdésre. Nem szerettük volna idő előtt felfedni a kapcsolatunkat, de természetesen bujkálni sem akarunk, viszont még egy kis időre van szükségünk" – tette hozzá Hajdú, aki a megjelent képek után nem látta értelmét, hogy tagadja a kapcsolatot – írja a Blikk.

Hajdú Péter barátnője már a címlaponForrás: Story Magazin

A lapnak sikerült elérnie Péter barátnőjét, Esztert, akit Hajdú Péter tavaly év végén hívott el randizni, és akivel a kapcsolatuk néhány hete tart. "Még csak két hónapja vagyunk együtt, szeretnénk vigyázni a kapcsolatunkra" – kezdte a producer párja, akitől megkérdezték azt is, mit szól ahhoz, hogy máris az érdeklődés középpontjába került választottja miatt.

"Erre nem nagyon lehet felkészülni, egy picit tartok is a dolognak ettől a részétől, de természetesen él egy elképzelés a fejemben, hogy mivel jár egy ismert férfi oldalán lenni. Tisztában vagyok azzal, hogy lesz ennek egy negatív oldala is, de próbálok a háttérben maradni. Civil ember vagyok, egy ügynökségnél dolgozom, és nyugodt életet élek. Tudom, hogy Peti mellett megváltozik majd az életem" – magyarázta Eszter, aki egyébként elképesztően hasonlít Katára: magas, vékony, hosszú barna hajú szépség. 

"Meglátjuk, mit hoz a jövő, de az tény, hogy én már nem futó kalandokban, hanem komoly kapcsolatban gondolkodom. Egyébként tényleg lehet, hogy Eszter hasonlít Katára, többen mondták már. De ezen amúgy nincs meglepő, mindig is a magas, barna, vékony lányok tetszettek. Eszter és Kata is gyönyörű, de egyébként semmilyen formában nem tudom és nem is akarom őket összehasonlítani" - nyilatkozta ezzel kapcsolatban Hajdú a Borsnak

A lap megtudta, hogy Eszter egy reklámügynökségnél dolgozik, és kommunikáció szakon végzett az egyetemen. Péter tavaly év végén hívta el először randevúzni, utána egy közös baráti vakáción jöttek össze. Ezen a kiránduláson hódoltak Péter szenvedélyének, a síelésnek is. Külföldön randevúzni nyilván egyszerűbb volt, mint idehaza kimozdulni, ahol Hajdút mindenhol felismerik.

Sarka Kata és Hajdú Péter az esküvőjükönForrás: Facebook/Hajdú Péter

Húsvétra kimondhatják a válást

Mint ismeretes, Sarka Kata még nyáron adta be a papírokat a bíróságon, hogy hivatalosan is pontot tegyen házassága végére, a tárgyalás időpontját november 29-ére tűzték ki, de a felek nem jelentek meg a bontóperen. Ezúttal állítólag Hajdú Péter adta be a keresetet, várhatóan tavasszal tárgyalják az ügyüket, húsvétra véget érhet az eljárás.