Oscar-gála dekoltázs Oscar 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a világsztárok a vörös szőnyegre lépnek, a villantások és a ruhaköltemények mellett a dekoltázsok kapják a legnagyobb szerepet. Összegyűjtöttük a 2017-es gála legjobbjait. Cikkünk folyamatosan frissül. 

Matt Damon neje, Luciana Barroso

Matt Damon és neje Forrás: AFP/Frazer Harrison

Michelle Williams

Michelle Williams Forrás: AFP/Frazer Harrison

Emma Roberts

Emma Roberts Forrás: AFP/Angela Weiss

Janelle Monáe

Janelle Monáe Forrás: AFP/Frazer Harrison

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson Forrás: AFP/Frazer Harrison

Emma Stone

Emma Stone Forrás: AFP/Frazer Harrison

Charlize Theron

Charlize Theron Forrás: AFP/Frazer Harrison

Taraji P. Henson

Taraji P. Henson Forrás: AFP/Angela Weiss

Salma Hayek

Salma Hayek Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Halle Berry

Halle Berry Forrás: AFP/Angela Weiss

Kate McKinnon

Kate McKinnon Forrás: AFP/Frazer Harrison

Brie Larson

Brie Larson Forrás: AFP/Angela Weiss

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks Forrás: AFP/Pascal Le Segretain
Nyert a Mindenki! Magyarország újra Oscar-díjashttp://www.life.hu/kult/20170227-magyarorszag-ujra-oscar-dijas-a-mindenki-nyert-2017-ben.htmlSalma Hayek csodás dekoltázzsal állt színpadra, de ezúttal nem csodás idomaira voltunk kíváncsiak. Hanem arra, ki nyerte az Oscar-díjat!KultDögös vagy botrányos? Sztárpárok az Oscar vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-dijatado-legdogosebb-parjai-2017ben.htmlA vörös szőnyegen soha nincs hiány turbékoló sztárpárokból. Nézzük, az idei Oscar-gálán kik tündököltek kísérőjük mellett. Trend--Új pasit villantott Scarlett Johansson: Ki ő?http://www.life.hu/intim/20170227-scarlett-johansson-uj-kiserovel-a-2017-es-oscaron.htmlAhogy arról januárban a Life.hu beszámolt, Scarlett Johansson második házassága is tönkrement. A csinos színésznő mindössze két év után válik férjétől, de a híresztelések szerint tavaly nyár óta nincsenek már együtt Romain Dauriac francia újságíróval.IntimOscar-gála: Égből esett az étel a sztárokrahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-etelt-kaptak-a-sztarok-az-egbol.htmlApró kis fehér ejtőernyőkön hullott alá a finom étel az idei Oscar-gálán. A sztárok hasára ezúttal is gondoltak. TV + Sztárok--Ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-gala-legjobban-oltozott-celebjei-2017ben.htmlAhogy tavaly, a 89. Oscar-díjátadón is a pasztell, az arany, és a gyémánt csillogás volt a legnagyobb trend. Mutatjuk is a legjobban öltözött sztárokat! Trend--Oscar-gála: Ryan Gosling egyedül érkezett a díjátadórahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-ryan-gosling-egyedul-erkezett-az-oscar-galara.htmlRyan Gosling a Golden Globe után az Oscar-gálára is egyedül érkezett. Testvérét gyászoló felesége ezúttal sem kísérte el... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.