Új pasit villantott Scarlett Johansson: Ki ő?

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevork Djansezian -
válás Scarlett Johansson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról januárban a Life.hu beszámolt, Scarlett Johansson második házassága is tönkrement. A csinos színésznő mindössze két év után válik férjétől, de a híresztelések szerint tavaly nyár óta nincsenek már együtt Romain Dauriac francia újságíróval.

Scarlett és Romain 2012-ben jöttek össze, 10 hónapra rá már az eljegyzés is megtörtént. Egy évvel később már meg is született közös gyermekük, Rose Dorothy. 2014-ben októberben titokban házasodtak össze, és úgy tűnik a válásuk is titokban zajlik.

Scarlett Johansson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Így persze nem is meglepő, hogy a szép színésznő új kísérővel érkezett az Oscarra. Scarlett Johansson ezúttal a tehetségkutatós ügynök, Joe Machota kísérte el, aki állítólag a sztár korábbi menedzsere.

Az Oscar-gála többi álompárjáért és szerelmes pillanataiért kattints ide!

Scarlett Johansson és Joe Machota Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevork Djansezian
A 2017-es Oscar legszerelmesebb pillanataihttp://www.life.hu/intim/20170227-a-2017-es-oscar-csokjai-es-szerelmei.htmlRyan Goslingot ismét nem kísérte el Eva Mendez, egyedül érkezett az Oscar-gálára. Más hírességek kedvesei azonban ott vannak a párjaikkal, és a képek tanúsága szerint boldogabbak és büszkébbek, mint valaha.IntimAz Oscar-gála dekoltázsaihttp://www.life.hu/intim/20170227-a-2017-es-oscar-gala-dekoltazsai.htmlHa a világsztárok a vörös szőnyegre lépnek, a villantások és a ruhaköltemények mellett a dekoltázsok kapják a legnagyobb szerepet. Összegyűjtöttük a 2017-es gála legjobbjait. Cikkünk folyamatosan frissül.Intim--Oscar-gála: Égből esett az étel a sztárokrahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-etelt-kaptak-a-sztarok-az-egbol.htmlApró kis fehér ejtőernyőkön hullott alá a finom étel az idei Oscar-gálán. A sztárok hasára ezúttal is gondoltak. TV + Sztárok--Ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-gala-legjobban-oltozott-celebjei-2017ben.htmlAhogy tavaly, a 89. Oscar-díjátadón is a pasztell, az arany, és a gyémánt csillogás volt a legnagyobb trend. Mutatjuk is a legjobban öltözött sztárokat! Trend--Oscar-gála: Justin Timberlake fergeteges show-val kezdte az idegi díjátadóthttp://www.life.hu/sztarok/20170227-justin-timberlake-fergeteges-showja-oscar-gala.htmlJustin Timberlake és zenekara indította a 89. Oscar-gálát. Állva tapsolt nekik egész Hollywood. TV + Sztárok--Ők voltak az Oscar-gála legrosszabbul öltözött celebjeihttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-gala-legrosszabbul-oltozott-celebjei-2017ben.htmlAz Oscar-díjátadó Hollywood legfontosabb eseménye, így nem csoda, hogy mindenki csillogni szeretne. De a vörös szőnyeges bevonulás nemcsak a tündöklések, hanem a bukások nagy lehetősége is. Nézzük, kik választottak idén olyan ruhát, amit ezen túl a legrosszabbak között fogunk emlegetni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.