Egy kutatás szerint a legtöbb pornót néző férfi boldogtalan

Forrás: Thinkstock -
pornó kutatás férfi boldogtalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pornófilmek témájában már a kezdetektől fogva megoszlanak a vélemények. Most egy kutatás elárulta, hogy mit jelent, ha egy kapcsolatban élő férfi rendszeresen erotikus filmeket néz. 

Sokak véleménye szerint romboló hatásuk van a szexuális tartalmú videóknak, mert eltorzítják az egészséges szexualitásról kialakult képet. Mások viszont úgy vélik, hogy a pornófilmek segíthetnek jobban megismerni önmagunkat és a vágyainkat, ha kellő nyitottsággal állunk a dologhoz.

Ezt jelenti, ha egy párkapcsolatban élő férfi pornót néz
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy új kutatás azonban megállapította, hogy azok a férfiak, akik párkapcsolatban élnek, és felnőttfilmet néznek, nagy százalékban boldogtalanok a magánéletükben.

Ennek oka, hogy többnyire elégedetlenek a szerelmi és szexuális életükkel.

50 ezer ember véleményét vették alapul a statisztika elkészítéséhez, és az eredmények alapján szinte teljesen egyértelmű, hogy a pasik pornónézési szokása összefüggésben áll a párkapcsolatuk minőségével.

A pornófilm nem rossz dolog, csak a helyén kell kezelni
Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A kutatók szerint a legnagyobb probléma az, hogy a szexvideók miatt a férfiak fejében olyan elvárások, vágyálmok alakulnak ki, amelyeket egy "hétköznapi" nő általában nem tud vagy nem akar kielégíteni.

Azonban azt is kijelentették, hogy a pornófilmnézés nem rossz dolog, csak helyén kell tudni kezelni az ott látott fantáziavilágot és a valóságot – írta meg a Vocativ.

Végre egyértelmű! Ilyen orgazmusra vágynak a párok (18+)

Érdekes statisztikai adatok születtek egy kutatás során, amiben az orgazmust vizsgálták. Arra voltak kíváncsiak a kutatók, hogy mennyire tölt be nagy szerepet egy párkapcsolatban a közös orgazmus. Olvass tovább itt...
Használt bugyikat árul egy nő, és jól keres velehttp://www.life.hu/intim/20170317-hasznalt-fehernemut-arul-egy-no-a-neten.htmlElképesztő piaci résre bukkant egy nő: eddig még senki nem árusított "koszos" bugyikat a neten idáig. Most azonban már kedvünkre válogathatunk a használt darabok között.IntimThinkstockSundy Carter brutális vadmacska szerkóban villog: Fotó! http://www.life.hu/intim/20170316-szexi-domina-ruhaban-feszit-sundy-carter.htmlEz aztán nem semmi! Ettől még nekünk is elállt a szavunk. A híres színésznő nem bízta a véletlenre. Intim--Végre egyértelmű! Ilyen orgazmusra vágynak a párok (18+)http://www.life.hu/intim/20170316-kozos-orgazmusra-vagynak-a-szerelmes-parok.htmlVégre kiderült, mire vágynak az emberek valójában az ágyban. Intim--Ezért érdemes punciszelfit lőnöd magadról http://www.life.hu/intim/20170316-nok-vallomasa-akik-kiprobaltak-a-punci-szelfit.htmlFoglalkozzunk most egy kicsit a női nemi szervvel, illetve azzal, hogy a nők miért nem szeretik a saját intim testrészüket? Intim--David Allen hatalmas hímvesszőt villantotthttp://www.life.hu/intim/20170314-david-allen-megmutatta-oriasi-szerszamat.htmlEz vajon a show részét képezi, vagy David Allen tényleg ilyen méretes szerszámmal rendelkezik? IntimOrigo13 éves tinilányt kényszerített szexre az anyjahttp://www.life.hu/intim/20170309-a-tinilanyt-az-edesanya-kenyszeritette-szexre.htmlAz ózdi családról senki nem gondolta volna, hogy ilyen szörnyűségre képes. A környékbeliek le vannak döbbenve az anya és a nevelőapa viselkedésén. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.