Így romantikáznak idős férfiak a guminőjükkel: Fotók!

szex szexbaba guminő férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A guminők és szexbabák világában már egyre profibban elkészített modellek közül válogathatunk. A megszólalásig élethű bábuk hamar elnyerték a férfiak tetszését, és az sem visszatartóerő, hogy darabonként nagyjából 1,5 millió forintba kerülnek.

Az Orient Indusrty nevű cég már 40 éve foglalkozik szexbabák gyártásával és forgalmazásával. A japán vállalat évente 500 babát készít el, és darabonként 4-5 hétre van szükség egy modell létrehozásához.

Nem csoda, hogy viszonylag időigényes a megalkotásuk, hiszen a megrendelő teljes mértékig testre szabhatja új barátnőjét: összeválogathatja a testrészeit, meghatározhatja a szem és hajszínét, de még azt is, hogy lakkozva legyen-e a körme vagy hogy milyen dús szeméremszőrzete legyen.

Romantikus pillanat egy férfi és a guminője között Forrás: Barcroft Media/Barcroft Media/Barcroft Media

A japán férfiak rajongáik imádják a babákat, és nem sajnálják kifzetni a borsos árat sem értük. Ez a férfi láthatóan teljes boldogságban él a műnőjével, akivel együtt fürdőzik és együtt is hál. De nem csak a szigetországban terjedtek el a gumibabák, hanem szerte a világban egyre több helyen népszerűek - írta meg a TheSun.

Együtt kirándul a férfi és a műanyag babája Forrás: Barcroft Media/Barcroft Media/Barcroft Media

Ilyen a szex a nőknek való plasztikpasival – videó

A férfiak már régóta élvezhetik a guminők szolgáltatásait, de most végre megtudhatjuk, milyen a nők plasztikszeretője. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.