A guminők és szexbabák világában már egyre profibban elkészített modellek közül válogathatunk. A megszólalásig élethű bábuk hamar elnyerték a férfiak tetszését, és az sem visszatartóerő, hogy darabonként nagyjából 1,5 millió forintba kerülnek.

Az Orient Indusrty nevű cég már 40 éve foglalkozik szexbabák gyártásával és forgalmazásával. A japán vállalat évente 500 babát készít el, és darabonként 4-5 hétre van szükség egy modell létrehozásához.

Nem csoda, hogy viszonylag időigényes a megalkotásuk, hiszen a megrendelő teljes mértékig testre szabhatja új barátnőjét: összeválogathatja a testrészeit, meghatározhatja a szem és hajszínét, de még azt is, hogy lakkozva legyen-e a körme vagy hogy milyen dús szeméremszőrzete legyen. 

Romantikus pillanat egy férfi és a guminője közöttForrás: Barcroft Media/Barcroft Media/Barcroft Media

 A japán férfiak rajongáik imádják a babákat, és nem sajnálják kifzetni a borsos árat sem értük. Ez a férfi láthatóan teljes boldogságban él a műnőjével, akivel együtt fürdőzik és együtt is hál. De nem csak a szigetországban terjedtek el a gumibabák, hanem szerte a világban egyre több helyen népszerűek - írta meg a TheSun.

Együtt kirándul a férfi és a műanyag babájaForrás: Barcroft Media/Barcroft Media/Barcroft Media
Ilyen a szex a nőknek való plasztikpasival – videó
A férfiak már régóta élvezhetik a guminők szolgáltatásait, de most végre megtudhatjuk, milyen a nők plasztikszeretője. Olvass tovább itt...